Salamul Semenic Extra de Caroli

Salut!

Când eram copil și mergeam încă la școală, mama obișnuia să îmi pună pachet în ghiozdănel, în fiecare dimineață. Pe atunci, era mare lucru să ai ce pune copilului tău să mănânce la școală. Problema era de cele mai multe ori alta, în acea vreme, întreruperile curentului electric erau foarte frecvente, ceea ce făcea ca alimentele să nu stea la temperatura proprie consumului dar, nici măcar aceasta nu era problema. Problema era de fapt că, de cele mai multe ori nu știam dacă frigiderul răcește, îngheață sau se dezgheață. Vă puteți imagina că se întâmpla adesea să merg la școală și să constat că sandwitchul a devenit necomestibil.

Astăzi am avut o surpriză plăcută să aflu că, Caroli Foods are soluția perfectă la această problemă, așa se face că, această companie nu colaborează cu nici o firmă care nu acceptă condițiile impuse de companie pentru păstrarea adecvată a produselor.

Caroli Foods se asigură că produsele sale, ajung în condiții proprii la consumatorul final. Acesta este motivul pentru care compania, distribuie produsele doar către acele firme (parteneri de afaceri) care respectă condițiile de depozitare și păstrare optimă. În acest sens, toate produsele sale, conțin inscripționat pe etichetă temperatura optimă de păstrare și depozitare.

E important de menționat faptul că această companie, se preocupă nu numai de depozitarea și păstrarea produselor în mod adecvat dar, inovează în așa fel încât, partenerii săi să poată asigura că respectă condițiile Caroli Foods, compania face asta prin inovații tehnologice care vin în ajutorul acestora.

În felul acesta, salamurile Semenic Extra de la Caroli, dispun de eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil denumită Carolimetrul Termic.

Inovarea din acest punct de vedere constă în faptul că, datorită faptului că, aceste salamuri sunt speciale și de calitate superioară, conținând 90% carne, trebuiesc păstrate la o temperatură cuprinsă între 2-8°C. În consecință, etichetele inteligente au cadranul carolimetrului verde atâta timp cât temperatura este sub 8°C dar, odată ce temperatura produselor a trecut de  8°C, cadranul se colorează în galben, ceea ce indică faptul că acesta trebuie reamplasat la o temperatură de sub  8°C.

Acest lucru este foarte important pentru sănătatea noastră și ne ajută să evităm deteriorarea produselor. Această modalitate de a controla temperatura aduce o plus valoare vieții noastre prin așa-numita #mâncarecunotificare pentru că în definitiv asta este salam cu notificare, recte #mâncarecunotificare.

Tot astăzi, am vizitat compania pe Facebook și le-am dat un Like pentru că eram curios în legătură cu această companie, ale cărei produse le vedeam în reclamele tv fără să știu nimic despre ele. E important pentru mine să fiu informat așa că am mers la pagina de Facebook iar acolo, am vizualizat multe dintre produsele pe care compania le are în portofoliu, vă spun, multe, acolo am înțeles pe deplin motivul pentru care produsele, produse de Caroli Foods, sunt cele mai apreciate. Totodată I-am vizitat și pe site-ul propriu, al companiei pe care îl puteți vizita aici și aici am aflat multe lucruri despre produse și despre companie. Fantastic!

Este o idee bună să le dăm un impuls să ne bucure întotdeauna cu produse din ce în ce mai pe ggustul nostru. Așa că, eu zic că, în caz că doriți să aflați mai multe despre Caroli Foods și produsele acesteia, puteți să o faceți aici.

Cam asta este pentru azi dar, vă îndemn să consumați produse superioare calitativ precum cele produse de Caroli Foods!

Succes!

Filled Under: General Posted on: 15 March 2017

2 Comments on “Salamul Semenic Extra de Caroli”

 • Olivia

  15 martie 2017 at 6:39

  Macar ei se respecta,si cu ocazia asta se gandesc si la noi,consumatorii,calitatea e la locul ei,ceea ce nu pot spune despre multe marci de mezeluri din ziua de azi ..foarte explicativ scris,multumiri .

  • Alex Popa

   15 martie 2017 at 7:12

   Foarte adevărat, Olivia!
   Sincer să fiu, chiar de curând am primit mezeluri de peste graniță, deoarece nu am încredere în cele românești dar, ulterior am descoperit că există și companii serioase, precum Caroli Foods Group, care precum acelea, sunt calitativ la un cu totul alt nivel decât cele pe care le vedem în supermarket.

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania