Gândirea pozitivă și efectul unei vieți împlinite

think-positive
Am vorbit într-un articol anterior despre obținerea succesului și despre cam ce trebuie să cunoaștem pentru a avea perspective promițătoare în această privință. În articolul de astăzi vom discuta despre gândirea pozitivă.

Indiferent de ideea pe care o aveți cu privire la o potențială afacere este bine să înțelegeți ce anume vă motivează în vederea demarării unei astfel de acțiuni.

Este de așteptat ca în vederea îndeplinirii acestui deziderat într-un timp relativ performant dintr-un punct de vedere productiv să vă stabiliți un scop personal pentru o implicare personală. Este bine să faceți acest lucru deoarece o asumare personală se poate face doar printr-o conștientizare obiectivă iar acest lucru se poate  întâmpla doar printr-o specificare exactă a unui obiectiv. În tot ceea ce întreprindeți rețineți că o atitudine pozitivă întotdeauna va împinge lucrurile către o mai rapidă soluționare a obiectivului vostru.

Chiar dacă lucrați sau nu este un lucru bun să știți că subconștientul vostru lucrează iar ideile bune se dezvoltă indiferent de împrejurare. De aceea în acest sens o gândire pozitivă va impulsiona realizarea acestor idei mai rapid iar o stabilire a unor obiective ambițioase poate ajuta deasemenea.

Trăiți-vă viața cu intenție.

Ce vreau să spun huh?!

Tangențial am mai abordat acest subiect în postări anterioare dar ceea ce vreau să spun de fapt prin acest moto ”al meu” este să vă planificați viața deoarece nu este o întâmplare că existați. Relația cauză-efect se aplică cu privire la viață mai mult ca la orice altceva.

Visele cele mai îndrăznețe se nasc întâi ca idei și din ce vă gândiți mai mult la ele este doar normal ca posibilitatea ca acestea să devină realizabile să crească pentru ca mai apoi aceste idei ale voastre să fie puse în practică. Deci trăiți-vă viața ca și cum ați face-o intenționat.

Trăiți conform principiilor iubirii

Stabiliți-vă ca scop principal să vă creați o viață care să vă mulțumească, o viață pe care să o iubiți și care să vă împlinească. Motivul pentru care iubirea este un motivator mai bun decât ura este acela ca aceasta motivează în sens pozitiv.

Prețuiți fiecare moment

Fiecare moment este perfect indiferent de rezultat și ar trebui recunoscut ca atare. bucurați-vă de momentele pozitive și care vă crează o stare pozitivă și învățați din momentele negative sau care vă produc o stare neplăcută.

Fiți constructivi

Fiți recunoscători. Învățați să folosiți tot ceea ce aveți la îndemână pentru a fi cât se poate de constructivi. Atunci când sunteți recunoscători sau mulțumiți va fi foarte greu să vă treziți în nevoie și totodată vă veți îndepărta tot mai mult de sărăcie.

Acționați sub impulsul pasiunii

Fiți plini de pasiune și utilizați această pasiune pentru a vă motiva să reușiți mai degrabă decât să găsiți motive pentru renunțare sau amânare. Creați-vă obiceiuri care să vă facă mai productivi și mai eficienți mai repede decât să căutați căi prin care să explicați de ce nu s-a putut face una sau alta. Atunci când acționați cu pasiune aceasta vă va motiva să acționați în loc să reacționați deoarece acțiunea se naște dintr-un impuls pozitiv iar reacția apare ca urmare a unei acțiuni opuse deci reacția în opoziție cu acțiunea este negativă. Acțiunile pozitive (scuze de pleonasm) crează situații pozitive deci fiți pasionați de tot ceea ce faceți și veți crea o viață pozitivă pentru voi și cei apropiați vouă.

Trăiți cu fericirea pe chip

Mențineți o  atmosferă de bună dispoziție și autoironizați-vă și râdeți de voi înșivă de câte ori veți avea ocazia deoarece (v. mai sus) atitudinile pozitive nasc situații pozitive. Umorul este foarte atrăgător și este totodată lipsit complet de negativitate.

Credința

Aveți încredere în voi înșivă și creați-vă viața așa cum doriți voi să fie, aveți încredere că voi sunteți făuritorii propriului destin. Trăiți viața în mod autentic și nu ca pe una împrumut. Realizările pe care le puteți avea în această viață sunt fără limită așadar bucurați-vă profund de eforturile voastre și fiți spectatori la felul în care lucrurile vor converge în beneficiul vostru.

Concluzia este că în momentul în care veți lăsa gândirea pozitivă să vă conducă viața veți culege roadele acesteia care vor duce inevitabil la o viață împlinită și plină de succes.

Păstrați o atitudine pozitivă dragilor.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare Posted on: 5 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania