Vizualizarea Finală

Personal_Development_300

Salutări!
Știţi,  în urmă cu câteva săptămâni (nu-mi amintesc cu exactitate câte), am avut o mini conversaţie cu o tipă pe Facebook,  una indirectă. Uh, parcă eu îmi amintesc că am mai vorbit despre ea dar no, acest articol nu are legătură cu ea însă,  poate că are,  un pic,  tangenţial.
Ok,  despre ce vorbim astăzi?
Cui nu-i place să fie bogat să ridice mâna.
Aici este şi legătura noastră cu prietena mea indirectă,  desigur la fel de indirect.
Ceea ce vreau să spun este că aceasta se va îmbogăţi numai ca urmare a unui accident iar eu spun asta pentru că respectiva nu avea pic de viziune asupra potenţialului personal,  motiv pentru care se și submina pe sine.

Am mai vorbit despre ce îţi trebuie pentru a avea succes iar viziunea este în capul listei. Este esenţial să aveţi o idee concretă cu privire la ce înseamnă Succesul pentru voi,  care este concret imaginea voastră cu privire la bogăţie?
Legea Atracţiei mai bine spus, este nevoie să transmiteţi permanent ideea pe care o aveţi cu privire la ceea ce doriţi să realizaţi.  Dar pentru a transmite o idee,  o viziune, mai întâi trebuie să o aveţi însă există prea mulţi  oameni care se mișcă într- o totală CONFUZIE și într- un hazard de cele mai multe ori fără folos și cu nici o idee despre ce anume vor să obţină,  să facă sau să devină.
Să fim serioși,  truismele nu ajută la nimic.  A spune „eu vreau să fie bine”, nu e niciodată suficient,  cu toţii avem această dorinţă și cu toate astea cei mai mulţi români duc o viaţă mizerabilă.
Din punctul meu de vedere asta este trist.

Este insuficient doar să vă doriţi să călătoriţi la Barcelona sau Paris pentru că Legea Atracţiei Universale nu vă  construiește imaginea dorinţei voastre după voia ei,  aceasta doar pune în aplicare ceea ce voi doriţi dar și vizualizaţi. Ca atare,  este nevoie să aveţi o imagine clară despre cum arată destinaţia voastră. Îmbogăţirea de orice fel începe cu,  conștientizarea acesteia și cu rutinarea acestei imagini în propria gândire.
Revizuiţi-vă dorinţele și vizualizaţi-le mental așa cum vi le imaginaţi că vor arăta atunci când le veţi fi îndeplinit deja. Păstraţi imaginea aceea în minte indiferent de situaţia voastră curentă și gândiţi-vă la ea de câte ori este posibil. Este bine să știţi că nu este vorba de ocultism aici sau despre invocarea unor forţe mistice.  Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte,  este perfect  adevărat în cazul aceste legi.

Hristos a spus,  „credinţa poate muta și munţii”.
Ce e credinţa de fapt?
Credinţa este imaginea „noastră” pusă în practică. Este vizualizarea unui adevăr pe care noi îl vedem înainte de a-l putea demonstra.
Credinţa este dincolo de rugăciuni și comuniuni divine, deoarece acestea există doar ca să ne mărească credinţa. Dacă aţi citit și înţeles mesajul Bibliei atunci știţi că Isus se ruga doar când simţea neputinţa naturii umane iar atunci când i s-a cerut de către ucenici să-i înveţe să se roage,  acesta le-a văzut slăbiciunile și le- dat rugăciunea „Tatăl nostru” ca să le mărească credinţa.
Astfel,  menirea menţinerii dorinţelor în minte (rutinarea), și. a vizualizării acestora este aceea de mări credinţa în împlinirea lor. Aţi auzit proverbul „ai grijă ce îţi dorești că se poate împlini”? , exact la asta se referă.

În consecinţă,  dragilor, lucraţi la ceea ce doriţi să realizaţi cu imaginea rezultatului final în minte.
Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 2 July 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania