Vindeți și câștigați-vă succesul

p_077
Este un lucru minunat să începi o afacere pe cont propriu sau în parteneriat fie el extern sau intern referindu-ne aici la faptul că puteți alege între un parteneriat de tip familial (pe care nu îl recomand) sau cu cineva din afara familiei.

Cu ce să începeți însă?

Dacă aveți experiență online atunci în mod cert cunoașteți faptul că puteți începe o afacere chiar de acasă de la voi. Puteți începe de exemplu prin a cerceta resursele aflate deja pe internet. Există o mulțime de informații pe internet care vă pot fi de un real folos. Cercetați afacerile altora care tot așa ca și voi au început cu afaceri online. Plaja de oportunități este imensă însă. Alegeți un domeniu care vă place, care vă pasionează. În felul acesta veți fi motivați permanent.

În următoarele rânduri vom enumera câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ușura startul în ceea ce privește afacerea aleasă.

A. Creați un Orar de lucru

Este de o importanță capitală să vă alegeți cu grijă prioritățile și să vă   investiți timpul în mod înțelept (timpul este cea mai perisabilă și de aici cea mai importantă resursă de care dispuneți). Asigurați-vă că afacerea merită să vă investiți timpul în ea. În cazul în care aveți deja o slujbă este bine să vă alegeți cu atenție timpul pe care îl veți petrece construindu-vă noua afacere. Întrebați-vă dacă vă permiteți să vă ocupați câteva ore pe zi de aceasta. Subliniez, stabiliți-vă priorități și țineți-vă de ele cu îndârjire.

B. Alegeți-vă o afacere

În condițiile în care alegeți să vă creați propriile produse pe care să le vindeți mai apoi considerați dacă ar fi bine să alegeți mai întâi să vindeți produsele altora pentru a vă crea un capital solid de start și pentru a căpăta experiență în vânzări. Desigur dacă aveți energie suficientă și sunteți echipați cu un entuziasm strașnic le puteți face pe amândouă concomitent.

Cu cât vă va place mai mult să vindeți produsele sau serviciile desigur după caz (indiferent de apartenența acestora) cu atât mai repede veți atinge succesul. Afacerile adevărate sunt acelea care produc venituri constant.

Notă:

Afacerile care au succes peste noapte și fără efort se numesc ”TUNURI” și cel mai adesea sunt complet ilegale sau au o doză vizibilă de ilegalitate în ele.

Companii ca Avon sau Amway fondate cu timp în urmă și cu serioase rădăcini în afaceri pot reprezenta adevărate oportunități pentru voi și pot însemna deasemenea un start excelent pentru că acestea vin inclusiv cu logistica pe care o veți putea implementa după voie cum veți dori.

C. Asigurați-vă că v-ați creat un punct de lucru util ți plăcut

Desigur, ar fi trebuit să încep cu asta dar pe măsură ce scriu îmi vin idei așa că vă rog să mă scuzați dacă ordinea e greșită.

Creați-vă un colțișor unde creativitatea voastră să zburde și unde energia voastră să sporească. Este primordial ca locul unde vă desfășurați activitatea să fie unul plăcut și optimizat pentru creativitate. Asigurați-vă deasemenea că echipamentele cu care lucrați beneficiază cel puțin de performanța de care ar trebui pentru a vă conduce către succes. Exemplificăm aici echipamente de calcul și birotică. Organizați-vă locul în care munciți astfel încât să aveți tot timpul gândirea limpede și să vă puteți crește afacerea fără a fi deranjați.

D. Investiți și bănuți

Înainte de a vă cheltui banii investindu-i în orice afacere fiți siguri că afacerea respectivă este cea potrivită pentru voi și că o să vă aducă succesul. Studiați amănunțit fiecare aspect al afacerii pe care sunteți tentați să o abordați pentru că este posibil ca înainte să fiți aleși ca membrii sau chiar parteneri să vi se ceară să investiți propriile voastre economii pentru a putea începe. Este ok dar fiți sigur că vă aflați în cunoștință de cauză. Evitați să fiți surprinși.

Din moment ce ați ales deja afacerea este timpul să îi alocați și un buget. Ați putea să deschideți un cont special pentru aceasta.

Utilizați-vă abilitățile la maxim pentru ca succesul vostru să fie asigurat. Voi vă creați viitorul în afaceri și nici un eveniment nu poate veni pe neașteptate.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Bani,Startup de bază Posted on: 28 February 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania