Viață și sănătate cu apa de izvor La Fântâna

Salut!

Fântânile sunt considerate a fi cele mai pure surse de apă potabilă, acestea alimentându-se de cele mai multe ori din izvoare naturale adesea vechi de sute de ani.

În societatea super industrializată din ziua de azi, puritatea a devenit mai de preț ca diamantele…

Subiectul de azi, este viața…

Apa îmbuteliată a devenit mai de preț ca litrul de benzină.

De ce?

Pentru că face diferența dintre viață și moarte.

apa de izvorDe la iodul din sare la fluorul și nitriții din apă, la clorul și la celelalte substanțe mai mult sau mai puțin chimice care sunt folosite la ”potabilizarea” apei de la robinet, sănătatea a devenit un fel de joc la ruletă. Nu demult mă gândeam să îmi cumpăr un filtru pentru filtrarea apei deoarece sunt preocupat de sănătatea mea și a familiei mele.

Personal consum 2 litri de apă în fiecare zi și evit cu totul apa de la robinet (nu vă luați după propaganda din filme, apa de la robinet nu e nicicum la fel de pură ca apa dozată).

apa de izvorLa Fântâna?

Aceasta este o apă minerală de calitate obținută departe de lumea industrializată, în munți

Stil de viață

Hidratarea joacă un rol important în existența mea. Mă trezesc dimineața, desfac o doză de apă și o beau (da, 0,5l), în 10-15 minute, aceasta este modalitatea în care eu îmi încep ziua și nu concep să fie altfel pentru că vreau să fiu gata de acțiune mereu.

Plăcere și atitudine

Faptul că tot timpul am în posesie o sticlă cu apă de izvor de acest brand face parte din stilul meu de asemenea, un weareble potrivit stilului meu dar, cu o utilitate substanțială.

Ca element al personalității mele, sticla cu apă prin simplitatea ei, proiectează eleganța de care am nevoie pentru a sparge tiparele de fiecare dată când îmi fac apariția undeva. Simplitatea este greu de atins pentru că oamenii tind să își complice viața și implicit personalitatea.

Echilibrarea fluidelor din corp

Este bine să bem între 6 și 8 pahare medii cu apă pe zi, desigur în lipsa altor lichide. Asta înseamnă cca. 2l de apă/lichide pe zi.

Echilibrarea greutății corporale

Este lucru bine cunoscut că nutriționiștii recomandă un consum mare de apă.

De ce apă?

Pentru că apa nu îngrașă dar, celelalte lichide și mai cu seamă răcoritoarele, cu siguranță o fac.

În plus să bei un pahar de apă atunci când ai vrea să ronțăi ceva, mai cu seamă seara, este de preferat.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus e de ajuns să nu mănânci cum o faci. Apa ajută foarte mult și e sănătoasă.

De ce e importantă apa când facem exerciții?

Celulele musculare au nevoie să își mențină echilibrul fluidelor, altfel aceste celule se contractă și apare senzația de oboseală. Din acest motiv este necesar să consumăm apă înainte, în timpul și după exercițiile fizice.

Efectul detoxifiant

Un consum adecvat de lichide este necesar pentru că ajută la detoxifierea organismului, principala toxină din corp este azotul ureic sanguin, o toxină care poate fi dizolvată de apă și trecută în felul acesta în rinichi care o elimină prin urină.

În consecință este esențial să consumăm lichide și în general apă deoarece în lipsa acesteia, putem dezvolta pietre la rinichi.

Eu am o sticlă cu apă în casă, am una pe birou, am una în mașină și am una în permanență lângă mine deoarece beau apă de plăcere, ceea ce e un obicei excelent din punctul meu de vedere. Beau apă de fiecare dată când mănânc ceva, din pură plăcere. Apa aceasta este o apă de izvor cu, calități deosebite ce în mod cert ajută sănătății mele.

Ca atare, hidratarea este o modalitate de a ne păstra sănătatea și de a scăpa de complicații din acest punct de vedere.

apa de izvor

Personal, prefer această apa  pentru fiecare dintre motivele de mai sus dar și pentru faptul că vine într-un ambalaj care e după cum am spus, elegant și simplu punându-mi astfel în valoare personalitatea.

Faptul că această apă vine în sticle de 0,5l mă ajută să știu în permanență cantitatea de apă pe care am băut-o în fiecare moment al zilei. Sincer să fiu, nu am auzit vreodată de ”exces de apă”, dar, în caz că așa ceva există, vreau să mă asigur că beau maxim 6l de apă pe zi.

În felul acesta beau o sticlă dimineața, imediat ce mă trezesc, înainte de masa de prânz cu 30 de minute mai beau una, la două ore după masa de prânz mai beau o sticlă cu apa de izvor La Fântâna iar seara mai beau una pe la orele 22:00. Beau apă la ora zece pentru că mă ajută să dorm mai bine. Așa ajung să beau un minimum de 2l de apă pe zi dar, dacă depun un efort, mai ales intelectual (știm că, creierul consumă cea mai mare parte a energiei din corp), beau și până la 4l de apă pe zi. De aceea apreciez faptul că acest brand de apă îmbuteliată e făcut ca pentru mine special, în sticle de câte 0,5l fiecare.

Așadar beți apă, la o jumătate de oră după fiecare masă, apa ajută digestia. Beți apă când vă este sete, beți apă când mâncați, beți apă din plăcere și beți apa pură de izvor, deoarece dacă apa e viață, La Fântâna e fântâna vieții.apa de izvor

Succes!

P.S. – Acest articol participă la proba 13 a Superblog.

Vă invit să îmi spuneți părerile voastre.

Etichete: , , , , Filled Under: Superblog Posted on: 30 October 2017

One Comment on “Viață și sănătate cu apa de izvor La Fântâna”

 • Proba 13. Apa de izvor La Fântâna – hidratare și inspirație la purtător

  9 noiembrie 2017 at 13:54

  […] Viață și sănătate cu apa de izvor La Fântâna […]

 • Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania