Vacanță regală la Hotel Royal Poiana Brașov

 

Salut!

Vacanța trecută în plină iarnă, am hotărât împreună cu niște prieteni de familie să mergem într-un sejur la munte, mai exact Poiana Brașov. Nu mai văzusem Poiana de mai mult de 10 ani, chiar 15, dacă stau să mă gândesc. Am ajuns în Poiana seara și e de la sine înțeles că nu aveam cazare. Că deh, noi suntem spontani…

Am mers la mai multe hoteluri dar în cele din urmă ne-am oprit și am găsit cazare la Poiana Brașov la Hotel Royal, unde amabilitatea personalului de la recepție, ne-a ușurat sufletele obosite după atâta drum.

Am ajuns seara, după cum am spus și când am intrat în hotel a fost ca și când am pășit în interiorul unui basm, atmosfera elegantă și primitoare, parfumul lobby-ului mic dar încăpător și mobilierul elegant îmi dădeau impresia că încep să trăiesc, că sunt, că exist. Știam că am ajuns la Hotel Royal nu numai să mă eliberez de stres ci mai cu seamă să mă refac spiritual și fizic. Am închiriat un apartament pentru 5 persoane și am mers în camere.

Odată intrați în apartament, o senzație de bine ne-a cuprins pe toți, camerele frumos aranjate și confortul paturilor, lumina foarte plăcută ce m-a liniștit la primul impact, mobilierul care îmi dădea impresia că aparțin, că sunt de acolo, că mă integrez, toate acestea m-au transpus în confortul gândului că e bine… viața e frumoasă și I-am spus Elei, ești frumoasă, iubito!

A doua zi, dimineața, priveliștea care ni se așternea în fața ochilor, de la balcon, ne-a tăiat respirația. Ela mi-a spus vădit emoționată, că nu văzuse așa ceva niciodată. Mirific. Am dat o fugă la bar unde ni se pregătise deja un mic dejun îndestulător chiar și pentru un gurmand ca mine, cafea și zâmbete primitoare din partea personalului.

Am luat pe farfurii de toate, biscuiți, iaurturi, șuncă, salamuri, brânzeturi, chifle și cutiuțe cu gem dar și sucuri naturale, că nu?, micul dejun e cea mai importantă masă a zilei.
Acestea ne-au atras atenția din toate bunătățile prezente pe mese.

După micul dejun, am hotărât să vizităm pârtiile noi din Poiana.
Am venit în stațiune pentru a mă relaxa așa că îmi voi îndeplini obiectivul stând în hotel. Prietenii noștri au decis că vor să viziteze și chiar să testeze pârtiile din Poiana.
– ”Bravo vouă!”, zic și mă îndrept către cameră cu Ela de mână.

După două ore jucăușe, ne-am decis să facem o baie de abur în sauna hotelului, o purificare fizic-mentală este în totalitate binevenită. Bucurie mare, eram doar noi, goi cum am venit pe lume.
Ne jucasem deja în cameră așa că în saună eram în ”relax baby mode”… dar când am ajuns în cameră, pielea mătăsoasă a iubitei mele mi-a provocat săruturi în sus și în jos, în lung și în lat și deși relaxați la maxim, nu am putut să ne abținem și… well…

Când au revenit în cameră Marius, Corina și copii erau rupți, parcurseseră deja bună parte din pârtiile din Poiana Brașov. Aceștia au mers la bar și după cum au înfulecat, ai fi zis că au venit din război.
– ”Uite-așa vă îngrășați!”, le-am zis…

Ziua următoare am hotărât că e o idee bună să rămânem cu toții în Royal și să ne petrecem timpul la biliard și la jocuri, darts, fotbal de masă etc.
Așa că noi băieții, am dus copiii la terenul de joacă și am mers la biliard, fetele au mers pe balcon să se bucure de priveliște în continuare…

Seara, ne-am așezat cu toții în fața televizorului, după ce fetele s-au răsfățat în cada încăpătoare și ne-am bucurat de filmele de la tv.

Imediat ce ne-am trezit, am plănuit să facem o plimbare pe malul lacului Miorița.

În dimineața ce a urmat am privit înapoi, în timp ce ne îndepărtam, cu satisfacție deplină și murmurând printre buze ”Uite mă că și în România ne putem bucura de oaze de relaxare”.

În felul acesta am petrecut o vacanță de vis la Hotel Royal Poiana Brașov și mai mult de atât, ne-am relaxat și ne-am refăcut fizic și spiritual în mijlocul lumii, în împărăția munților…

Ce e important?

Faptul că mergi în vacanță e important dar, mai important de atât este, a-ți umple sufletul cu bucurie, este important să trăiești și să simți asta. Hotel Royal este așezat în așa fel încât, povestea ta începe acolo, este locul unde te naști din nou. Noi asta am simțit și e bine să știți și voi.

Succes!

P.S.- Acest articol participă la proba 06 a Superblog 2017.

Etichete: , , , , Filled Under: Superblog,Uncategorized Posted on: 11 October 2017

One Comment on “Vacanță regală la Hotel Royal Poiana Brașov”

 • Proba 6. Vacanță în stil Royal

  19 octombrie 2017 at 15:54

  […] Vacanță regală la Hotel Royal Poiana Brașov […]

 • Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania