Un vis de toamnă cu answear.

Salut!
Privesc în sus și văd înaltul cerului iar când îmi plec privirea o văd tremurândă, adierea vântului o face să tresalte și doar zgomotul unei ciocănitori o încălzește parcă, chiar și doar puțin..

O bufniță greoaie trece pe lângă mine șoptindu-mi, ”numele ei e Autumn!”, fâl-fâll..

Oh Mărite Doamne, e atât de frumoasă!, dar e goală, de ce?!!

O mângâi cu privirea și îmi sfâșii hainele, o apuc de mână și o îmbrățișez.

Frunzele se împrăștie în jurul nostru, ploaia începu’ și ea să ne biciuiască dar, o clipă doar, păru’ că frigul se înteți săgetându-ne la fiecare adiere a vântului.

Doi cerbi se războiesc un pic mai departe de noi făcând ca, coarnele lor să se încâlcească unele în altele descriind lupta a doi titani ce-și încordează mușchii și izbindu-se unul pe altul cutremură pământul provocând în felul acesta căderea frunzelor și dezvelirea dragei mele Autumn..

Fluturii ce caută un loc să se încălzească se așează pe noi, pe când două veverițe caută să îngroape câteva ghinde la poalele unui pom bătrân. Două gaițe certărețe se aud deasupra noastră în copaci în discuții aprinse..

Îmbrățișați, trupurile noastre se încălzesc reciproc dar, curând realizez că suntem dezbrăcați și vai, ce rușine!, îmi amintesc că mă aflu în mijlocul unui magazin îmbrățișat de o femeie frumoasă, ea fiind în acest moment scutul meu.

Milioane de ochii ne țintesc și întreg magazinul se umple de murmur, pe buzele tuturor sunt întrebări fără răspuns, ”cine sunt aceștia, de ce sunt goi, nu le e frig?!”.

Ochiii îmi fug în toate părțile așa că văd și apuc un palton GREY MEDICINE – PALTON EARTH dintre multele paltoane de damă și o acopăr astfel pe draga de Autumn.
Eu, încă în fundul gol :)), înfașc rapid o pereche de boxeri MOSCHINO , trag un pulover roșu  U.S POLO  pe mine și o pereche de pantaloni G-STAR RAW , pun o pereche de ghete pentru bărbațiS. OLIVER

și sunt gata să o ”înțolesc” pe frumoasa Autumn.

 

 

 

 

 

 

 

Autumn este tânără și delicată, așa că ținuta ei va trebui să fie atât elegantă cât și comodă, plăcută la vedere și pentru că ne aflăm încă în luna Septembrie, asta înseamnă precum am spus mai sus, încă doar răcoare, așa că primul lucru pe care îl fac e să scap de Grey Earth și să caut între paltoanele de damă elegante de unde să culeg paltonul ideal pentru Autumn, un TOMMY HILFIGER .

Autumn e încă goală, fapt pentru care pun pe ea un compleu de lenjerie SCOTCH & SODA.

Asta mă ajută să merg mai departe și-i asortez paltonului TOMMY HILFIGER o pereche de pantaloni SILVIAN HEACH și o  bluză TOMMY HILFIGER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Îi pun lui Autumn în picioare o pereche de ciorapi TOMMY HILFIGER și o pereche de ghete de piele (botine) SOCCX  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un ultim detaliu e să îi pun pe mână, ușor alunecând către degetele ei, un ceas DKNY-NY2224 CHAMBERS

Autumn este acum pregătită să se avânte pe podium, scena lumii îi stă la dispoziție.

Spre surprinderea mea, mă uit în jur și deodată toată lumea se învârte, realizez iar că sunt complet dezbrăcat în magazin dar, ce bine, este vorba despre un magazin virtual, wooow, hi there www.answear.ro!

Vizită plăcută și distracție la cumpărături!


Ca un compliment făcut nouă tuturor, answear. are reduceri semmnificative în această perioadă, așa că vă îndemn să dați năvală, aveți aici Geci și Paltoane iar aici puteți găsi felurite Ghete, toate de calitate și de brand.
Să vină dar iarna că am de unde să iau paltoane de iarnă.

Succes!
P.S. – Acest articol participă la prima probă a Superblog 2017.

Filled Under: Superblog Posted on: 28 September 2017

One Comment on “Un vis de toamnă cu answear.”

 • Proba 1. Dacă toamna ar fi o persoană și tu ai fi stilistul ei, cum ai îmbrăca-o?

  7 octombrie 2017 at 18:17

  […] Un vis de toamnă cu answear. […]

 • Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania