Un venit suplimentar

 

femeiepescaun

În societatea actuală fiecare dintre noi ne dorim să primim mai mulți bani iar acest lucru stârnește imaginația multora determinându-i să înceapă fel și fel de afaceri. Problema este că, chiar și în această economie mulți dintre noi par să nu găsească timp pentru a acomoda încă un loc de muncă.

Este adevărat faptul că lumea este din ce în ce mai ocupată și locurile de muncă nu se găsesc pe toate drumurile dar într-o lume (ca aceasta) în care este necesar să aveți bani pentru a vă putea descurca, timp suficient pentru un proiect care să vă producă un venit suplimentar poate fi găsit aproape indiferent de locul de muncă principal.

Gândiți-vă, dacă renunțați la câteva ore din intervalul de ore libere pe care le aveți în programul vostru zilnic puteți pune bazele unei afaceri pe care să o conduceți în orele voastre libere sau chiar de acasă.

O eficientizare a timpului pe care l-ați putea petrece în cadrul noului vostru proiect se reduce desigur la o planificare atentă a ceea ce aveți de făcut și la punerea în practică a acestui plan.

Planul

Începeți cu întocmirea unei liste cu lucrurile pe care le aveți de făcut în fiecare zi (cu toții suntem angrenați într-un fel de rutină), organizați-vă drumurile pe care le aveți de făcut către și de la locul de muncă astfel încât să vă ocupați în interiorul acestora și de alte lucruri pe care le aveți de făcut în mod curent ca de exemplu, cumpărături, achitarea facturilor etc…

Veți observa că de cum veți fi terminat de alcătuit lista și veți plănui ce aveți de făcut veți găsi timp suficient pentru a porni orice fel de afacere de acasă.

Țineți cont de faptul că oamenii trăisc în conformitate cu planuri comun acceptate și moduri de viețuire și cu cât se organizează mai bine cu atât vor fi mai productivi și respectiv mai fericiți vor fi.

Secretul lui Polișinel

Secretul tuturor oamenilor de succes este că aceștia sunt mai organizați decât ceilalți și nu pierd timpul.

După cum am spus, verificați-vă activitățile zilnice, organizați-le și veți vedea cât timp veți putea economisi pentru a-l pune în slujba unor lucruri mai constructive.

Lucrați conform planificării inițiale, după un orar zilnic. Nu vă grăbiți și nu încercați să finalizați într-un timp mai scurt ceva ce necesită un timp mai îndelungat. Îndepliniți imediat ce este de îndeplinit urgent dar nu vă grăbiți să terminați (cine se grăbește de obicei greșește).

Scrieți pe hârtie ce trebuie să faceți, ce vreți să faceți și de asemenea când aveți de gând să realizați aceste lucruri. Apoi treceți la treabă.

Fun time

Lucru probabil cel mai important  și probabil cel mai neglijat este ca atunci când vă organizați și vă planificați timpul și afacerea este important să puneți de-o parte timp pentru voi înșivă, timp de relaxare și care să vă producă plăcere.

Este esențial să nu vă extenuați șii să nu îi privați de compania și atenția voastră pe cei apropiați.

Concluzie

Structurând mai bine timpul pe care îl avem în fiecare zi și organizându-l în așa fel încât să ne ajute să ne îndeplinim cu succes sarcinile zilnice vom descoperi că tot ce este necesar pentru a câștiga un buget semnificativ de timp zilnic este doar să ne organizăm. Eficientizarea folosirii timpului pe care îl avem este foarte importantă în societatea noastră contemporană.

Este ușor de pus la punct și de asemenea este un izvor de împlinire care poate aduce nesperate binecuvântă în viața noastră a tuturor.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Bani,Idei de afaceri,Munca de acasă,Uncategorized Posted on: 31 August 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania