Un An Nou

Un An Nou cu tot ce ne dorim cu adevărat!

2015 Fireworks.

Timpul a trecut de când am închiriat acest domeniu web și am înființat acest blog. E adevărat că nu se văd rezultatele trecerii timpului în ceea ce privește conținutul blog-ului în sine dar să fim corecți blog-ul acesta a trecut printr-o sumedenie de perioade beta, a suferit încercări și experimente și a trecut cu brio toate obstacolele.

Un nou an e la început de drum iar blog-ul nostru se află în perioada de Release Candidate (RC01), să sperăm că nu se vor mai executa schimbări cu privire la design, titlu sau scop acesta întărindu-și astfel statutul de website de afaceri și dezvoltare.

După cum subliniam, un nou an a început iar sărbătorile sau consecințele acestora încă nu s-au disipat iar dorința de muncă nu și-a intrat pe deplin în drepturi.

Este timpul pentru urări, dorințe, stabilirea de scopuri, obiective și năzuințe pentru acest nou an ce abia își luminează nașterea.

Fie ca acest an 2015 să fie un an care să ne încânte inima, să ne dăruiască experiențe noi și pe deplin satisfăcătoare, fie ca belșugul să fie unul de cunoștințe și înțelepciune, de iubire și sănătate, de bunătate și iertare iar acestea să se contureze ca bază pentru un nou standard de viață pentru fiecare dintre noi.

Fiți fericiți dragilor, iubiți-vă mult și trăiți sub stindardul iubirii!happy-new-year-2015-in-advance_1418172101

Scopuri și obiective 2015

Ca urmare a faptului că ne aflăm la început de an se cuvine să ne stabilim obiectivele pe care dorim să le atingem în vederea îndeplinirii scopului general al acestui blog.

Pentru anul în curs respectiv pentru 2015 acest blog își propune să dezvolte articole pe subiecte precum:

– Dezvoltare personală

– Dezvoltare profesională

– Entrepreneurship

și chiar politică..

Filled Under: Uncategorized Posted on: 31 December 2014

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania