Tu poți, trebuie doar să crezi, poți!

Salut!

Cei ce se îndoiesc, sunt de obicei, cel mai puțin pregătiți să înfrunte problemele și implicit să-și realizeze visurile.

Ieri, am văzut o știre la tv, în legătură cu o pană de curent a unui spital (Colentina), din București. Pana de curent a generat nefuncționarea aparatelor de ventilare și a altor aparate, binențeles.

De ce s-a întâmplat asta, nu aveau generatoare de curent?!

Ba sigur că aveau generator (singular), de curent dar, acesta era nefuncțional. Mare mirare!, managerul lui ”Pește Prăjit”, s-a gândit probabil, că nu se poate opri curentul tocmai acolo (părerea mea).

Asta m-a pus pe gânduri și desigur că, azi vom vorbi despre ”imposibilul posibil”.

Mie nu mi se poate întâmpla!

Am auzit această afirmație de ’n ori și încă mă sperie de fiecare dată.

La fel ca în cazul spitalului Colentina, cei care stau în îndoială sau în totală nepăsare cu privire la lucrurile care se pot întâmpla la un momentdat, o fac cu riscuri pe care și le asumă implicit.

Este exact ca în cazul ”Pro sau Contra vaccinării”, unde în ambele cazuri ”teoretic”, oamenii își asumă riscuri.

Important este faptul că imposibilul este doar teorie, de-a lungul timpului s-a demonstrat că lucruri se pot întâmpla în ciuda tuturor șanselor.

Ce înseamnă asta?

Că ceea ce credem, ne poate salva sau condamna, în egală măsură, șansele fiind deopotrivă aproximative.

Ideea este că în fiecare zi putem rata o nouă șansă de a ne apropia de îndeplinirea visurilor noastre și pentru ce? Pentru faptul că noi credem că nu putem, că nu suntem suficient de buni, că nu avem una sau alta.

Este de înțeles faptul că situația diferă de la o persoană la alta și că, nu puțini se descurcă cu greu în ziua de azi.

Ce e bine să înțelegem cu toții este că, indiferent de situație, totul ține de noi, putem schimba situația doar dacă credem că o putem face.

Cei care nu cred că pot schimba lucrurile, se neagă pe ei înșiși și dacă nu intervine o forță externă în viața lor pentru a le impune schimbarea, aceștia vor rămâne la fel.

Problema cu forța externă este aceea că adesea vine cu, consecințe dramatice și dureroase.

Se spune că ”fiecare dintre noi, poate fi bun la ceva”, fiecare dintre noi are un talent, o abilitate pe care o poate fructifica pentru a-și îndeplini visurile. Succesul depinde doar de noi, viața ne este dată să o trăim pe deplin.

Amat Victoria Curam

Victoria iubește pregătirea sau mai intuitiv spus, victoriei îi plac cei ce îndrăznesc. Interesant proverb latin.

Pentru a ne pregăti, trebuie mai întâi să avem încredere în șansa noastră,   pentru a merge în călătorie trebuie să facem primul pas ș.a.m.d.

Vreau să subliniez faptul că indiferent de trecut și de situația în care ne aflăm, ne putem schimba viața și ne putem atinge țelurile.

Dacă credem că nu putem să facem nimic și că suntem victimile fatalității, nu câștigăm nimic dar, dacă credem că putem, beneficiem de șansa de a ne schimba viața, de a lua atitudine, de a face ceva în acest sens.

Dacă ne gândim la situațiile favorabile pe care le-am pierdut din cauza îndoielii, vom observa că de fiecare dată, am fi putut să schimbăm ceva în viața noastră.

Ca atare, îndrăzniți și faceți ceva pentru voi înșivă, știind că sunteți singurii care vă puteți trăi viața.

Imposibilul e imposibil în măsura în care credem noi că e așa, în rest, totul e posibil, Isus ne-a spus, ”Credința poate muta munții!”.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare personală,Dezvoltarea afacerii Posted on: 12 April 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania