Trei strategii simple care vă pot crește vânzările

gro_14

V-ați întrebat vre-odată ce au în comun cei mai mulți dintre oamenii de afaceri de succes?!

Răspunsul la acesastă întrebare poate fi la fel de divers pe cât de diverse sunt tipurile de oameni de afaceri și elementele care din care acestea se compun. Indiferent de mărimea afacerii și de domeniul în care activează oamenii de afaceri de succes au cel puțin un lucru în comun. Acesta este următorul:

– Niciodată nu sunt mulțumiți de nivelul vânzărilor.

Indiferent dacă cifra afacerii voastre este de 30.000 de Euro pe an sau e de 100.000 de Euro pe an, posibilitatea creșterii este mereu prezentă.

Ceea ce aceștia știu cu siguranță spre deosebire de oamenii obișnuiți este faptul că creșterea vine numai atunci când oamenii au încredere că este posibilă.

Este un lucru sigur că afacerea voastră nu va crește dacă vă complaceți în actualul status quo sau dacă nu puteți vedea posibilitățile de creștere.

În continuare vă voi vorbi despre trei modalități pe care le puteți folosi pentru a vă crește afacerea.

1. Țineți ochii pe statistici

Poate părea de la sine înțeles dar, în România cei mai mulți dintre antreprenori rareori o fac. Datele cu privire la afaceri sunt foarte importante iar colectarea acestora o necesitate. De aceea vă recomand să urmăriți cu atenție cât mai multe informațiile privitoare afacerile voastre pentru că cele mai multe dintre acestea se află într-o dinamică și într-o stare permanentă de schimbare.

De exemplu puteți înregistra numărul de cumpărători care vă vizitează magazinul, puteți urmări achizițiile, puteți evalua campaniile de marketing, de asemenea puteți înregistra numărul de vizitatori care nu cumpără etc.

În felul acesta veți fi mai informați în legătură cu rata de succes a acestora, cu locul în care acestea dau roade mai bune și cu produsele pentru care ar fi bine să creșteți nivelul producției.

2. Înconjurați-vă de persoane de încredere

Afacerile cu greu pot fi conduse de către o singură persoană, la un momentdat tot va trebui să vă încredeți în cineva căruia să-i delegați sarcini. O echipă de încredere adesea contează mai mult decât ideea afacerii. Ușurați-vă povara și angajați personal de încredere pentru afacerile voastre pentru că nimeni nu poate să le facă pe toate de unul singur.

3. Păstrați-vă și creșteți-vă pasiunea

Vor exista momente în decursul dezvoltării afacerilor voastre în care rutina își va cere tributul iar voi veți începe să vă simțiți neputincioși în fața acestei stări de fapt. De multe ori personal mă simt plictisit și stresat de ceea ce fac și simt nevoia să ies din cotidian, așa că îmi îndrept atenția în altă direcție.

Mintea lucrează permanent la găsirea de soluții atunci când întâmpinăm probleme. De aceea este bine ca din când să vă detașați de tumultul afacerilor și să încercați să vă amintiți care este motivul pentru care faceți ceea ce faceți în afacerile voastre. Astfel de momente de respiro sunt necesare pentru a vă regenera energia și petru a vă ajuta să vă întoarceți cu forțe noi.

Chiar și atunci când afacerea intră în impas și vă gândiți că aceasta nu mai poate produce profit este bine să vă amintiți aceste trei puncte de mai sus care vă pot ajuta să vă creșteți vânzările. Pare simplu dar adesea cele mai simple lucruri sunt și cele mai eficiente.

Ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, acum este momentul cel mai prielnic să puneți în practică aceste simple strategii.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltarea afacerii,Marketing și vânzări Posted on: 13 December 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania