Trăiţi La Superlativ

p_003

În fiecare zi când intru pe Facebook, văd diferite slogane promovând mesaje motivaţionale. Astăzi vreau să împing limita acestora relevând o modalitate foarte simplă în care vă veţi putea îmbunătăţi viaţa.
Există oameni în lumea asta care par să fie magici sau protejaţi de o forţă supranaturală.

Spun asta pentru că astfel de persoane sunt cele ce se bucură din plin de viaţă. Acestea par să posede abilităţi care le ajută să facă un succes din orice situaţie, printr-o simplă exercitare a voinţei, gen “am planificat aşa, aşa se va întâmpla”.Sunt sigur că toţi aţi trecut prin invidii de moment privind în jurul vostru oamenii care au mai mult succes ca voi.Fiţi fără griji, este foarte natural sentimentul, nimic în neregulă cu voi.
Ok, după cum am menţionat în articolul trecut, ne cam facem singuri norocul. Mi se pare interesant faptul că în “Gemenii”, scenariștii W. Devies, W. Osborne, T. Haris și Herschel Weingrod au imaginat doi gemeni atât de diferiţi.Bănuiala mea este că ceea ce vor aceștia să ne sugereze este că, nu contează obârșia din care provenim ci mult mai importantă este educaţia pe care o primim și mediul în care ne dezvoltăm.
Din punctul meu de vedere succesul de orice fel este datorat cel puţin în parte unei educaţii și unei pregătiri iniţiale anume. Mai mult de atât însă, se spune că ne putem antrena să atragem succesul. Pentru asta este esenţial să știm că îl merităm.Vedeţi voi, dacă acţionăm în stil pur românesc unde ne văităm și ne plângem de milă, cu certitudine vom atrage mai multă amărăciune și motive de a ne regreta soarta.Este vorba de așa-numita Lege a Atracţiei.
Ce ar trebui să faceţi pentru a beneficia și voi de această Lege?Aţi vizionat filmul “documentar” “Secretul”? Dacă nu, atunci ar trebui să o faceţi deoarece este foarte interesant în vederea căpătării unor cunoștinţe cât mai exacte în legătură cu această Lege.Se spune că cunoscând mecanica acestei legi vă puteţi îndeplini toate visurile iar eu cred că asta este adevărat. Sigur, aceasta nu înlocuiește în vre-un fel genul de cunoștinţe care pot fi decisive pentru cariera voastră sau pentru ceea ce doriţi să obţineţi sau să realizaţi în viaţă.
Ce este Legea Atracţiei?Pe scurt este un mod de gândire. Interesant?! Cred și eu!Este de fapt o gândire pozitivă în legătură cu toate aspectele vieţii voastre. Cunosc “n’ la n’ ” persoane care se scaldă într-o gândire negativistă și care se simt neputincioase cu privire la o schimbare care să le aducă o ușurare a acestei poveri pe care o poartă pe umeri oriunde merg.
Nu e nici o mirare că, așa cum am spus la început, există atât de multe citate motivaţionale pe reţelele sociale. E bine că sunt pe reţelele sociale, ceea ce e trist însă este faptul că oamenii le citesc, le distribuie mai departe (dacă o fac), și nu reţin nimic din acestea cu atât mai puţin le și pun în aplicare.
Aţi auzit vreodată dictonul “Ne creăm propria realitate”?Dacă da, atunci să știţi că de fapt acesta se extinde dincolo de fizica lucrurilor, sugerându-ne că nu numai prin faptele noastre ne putem influenţa viaţa ci și prin ceea ce cu gândul gândim. În felul ăsta se manifestă și Legea Atracţiei, oferindu-vă ceea ce îi cereţi cu gândurile voastre.De exemplu în loc să gândiţi “aolo’, ia uite ce mulţi bani are ăla, ce ţoale de firmă are aia și ce încălţări și accesorii are iar eu nu am nimic sau am mult mai puţin”, aţi putea să vă faceţi planuri să obţineţi și voi asemenea lucruri.O imagine e un lucru foarte puternic sau poate fi, ea vă conferă un obiectiv de focusare, de aceea adepţii acestui mod de gândire ne îndeamnă să vizualizăm obiectele dorinţelor noastre și să ne gândim la astea ca la o realitate, ca și cum le-am avea deja.Nu., nu este o nebunie. Mi-amintesc o întâmplare nefericită cu o persoană (consilier la Primăria Capitalei), care susţinea că ea a determinat cercetarea fostului primar Sorin Oprescu de către DNA prin însăși exercitarea voinței sale asupra acestei Legi a Atracţiei, știu că sună nebunesc dar eu cred că singurul cusur în ceea ce exprima domnișoara/doamna respectivă s-a aflat în felul în care a comunicat publicului evenimentul.
Gândiţi pozitiv, orice devine posibil cu un “DA! “, evitaţi să vă negaţi ceea ce atât de mult vă doriţi.Sunteţi capabili să realizaţi orice vis și puteţi atrage toate binecuvântările cu un comportament pozitiv.”‘NU POT” a dispărut din realitatea voastră!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 20 July 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania