Totul este pentru voi

Salut!

Cu toții avem lucruri de făcut, zilnic. Problema e, nu că suntem foarte ocupați dar, mulți dintre noi, par preocupați mai mult de părerile altora despre ei. Așa se face că, aceștia ajung să fie distrași de la obiectivele lor personale, în viață personală sau de afaceri iar unii dintre ei, chiar nu își stabilesc ținte și obiective ca urmare a părerilor celor din jurul lor.

Aceste lucruri sunt triste, sunt extrem de triste deoarece, în felul acesta oamenii devin tot mai nesiguri pe ei și pe propriile capabilități și nu ajung să-și atingă potențialul.

Adevărul este că vor exista întotdeauna în jurul nostru, oameni care din lipsă de creativitate, ocupație sau orice altceva își fac un obicei din a se băga în treburile altora sub pretextul că vor să îi ajute, îi numim pe aceștia ”băgăcioși”.

Mulți vă vor îndemna să vă găsiți altceva de făcut pentru că alegerea făcută nu vi se potrivește și veți eșua.

În realitate, aceștia sunt cei care au eșuat în încercările lor iar acum încearcă să-i convingă pe alții ca să se simtă ei bine cu ei înșiși, crezând că coborându-i pe ceilalți la nivelul lor, se pot compara cu aceștia.

Adesea, oamenii vă vor judeca după imagine și după anturajul cu, care vă înconjurați, vă vor demoraliza reproșându-vă că nu sunteți sau că sunteți nu știu cum, caracterizându-vă după standardele lor și pune în balanța lor, în cea în care au eșuat ei de obicei..

Ceea ce aveți de făcut pentru ai combate este, să îi ignorați, curând se vor plictisi și vă vor lăsa în pace. O altă soluție ar fi să fiți tranșanți cu aceștia și să le spuneți că nu sunteți interesați de opinia lor sau de ce au ei de oferit.

Mulți dintre noi, avem probleme medicale iar această stare de fapt ne poate descuraja, ne poate crea impresia că suntem lipsiți de valoare, că suntem  în voia sorții iar asta, ne poate induce ideea că nu avem sau nu putem avea un viitor.

Aceasta este cea mai rea atitudine pe care o putem adopta, din punctul meu de vedere pentru că, acesta este drumul direct spre pierderea speranței.

În această situație, important este să avem încredere că totul va fi bine și că putem realiza tot ce ne propunem. Mențineți în minte faptul că atâta timp cât vă păstrați credința și continuați să vă concentrați asupra obiectivelor voastre veți avea șansa de a reuși.

Prin cele scrise mai sus, doresc să vă insulu ideea că este bine să vă concentrați atenția asupra lucrurilor importante în viață. Nimic din ce se întâmplă în afara acestora nu trebuie să conteze pentru voi iar împlinirea viselor și a dorințelor prin atingerea obiectivelor este de cea mai mare importanță.

Ideea principală a acestui articol este aceea că în ciuda dificultăților și a piedicilor, cu toții ne putem împlini visurile și ne putem atinge obiectivele, oricare ar fi acestea. Important este să ne continuăm drumul fără a privi înapoi la eșecuri sau la distracții indiferent de viteza cu care mergem.

În concluzie, visați și propuneți-vă ținte înalte deoarece singura direcție pe care puteți apuca este înainte.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare Posted on: 7 January 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania