Sugestii pentru afaceri noi

p_003

Nu există nici un mister în ceea ce privește începerea unei afaceri noi, de fapt, putem spune că nu vedem pădurea de copaci. Există câteva lucruri foarte importante pe care ar trebui să le cunoșteți în vederea creării unei afaceri noi de succes. Educați-vă!!

1. Construiți afaceri noi pe fundația unora vechi 

În primul rând întrebați clienții existenți cum ați putea îmbunătății afacerea, cereți-le de asemenea să cumpere mai mult. cereți clienților fericiți cu privire la afacerea voastră să vă pună în legătură cu oameni pe care ei îi cunosc și despre care știu că sunt clienți buni.

2. Fiți direcți

În societatea zilelor acestora oamenii par să se afle într-o permanentă criză de timp. De aceea până și ”preludiile” par să primească partea lor de eficientizare, nu e timp..

Oamenilor le place când vă prezentați bine pregătiți și când îi abordați direct, cu rapiditate și în mod inteligent (există și excepii desigur), în acest sens șlețuiți-vă și pregătiți-vă frazele până la perfecțiune, repetați-le în oglindă (în fiecare din noi zace un Deniro huh?!). În cazul în care abordați pe cineva prin intermediul clientului de email, asigurați-vă că propunerea voastră nu se întinde mult pe pagină. Fiți discreți și succinți.

3. Atacați-l pe străin

În întâlnirile față în față trebuie să știți ce să spuneți și să o faceți cu, convingere. În cazul în care sunteți ezitanți și vă bâlbâiți prezentarea voastră se poate transforma într-un dezastru iar reputația voastră într-un coșmar. Fiți pregătiți și încrezători, puteți realiza tot ceea ce vă propuneți, un potențial client neabordat este un client pierdut.

Sinceritatea vă construiește și vă crește încrederea în ochiii clienților. Se spune că nimeni nu poate fi ireproșabil în orice moment.

Vorbiți despre eșecurile voastre atunci când intrați în contact și vorbiți cu un  potențial client. Oamenii apreciază atunci când simt sinceritate în vorbele celor cărora se adresează, consumarismul ne-a făcut pe toți să ne perfecționăm abilitățile de vânzători și fiecare dintre noi poate recunoaște când este ”luat de prost”.

Oferiți produse gratuit pentru a atrage clienți mai puțini receptivi la strategiile voastre de marketing. Oamenii sunt din ce în ce mai puțin capabili să cumpere în mod impulsiv dacă aceștia nu se simt bine ”în propria piele”. Aceast gen de practici vă va ajuta mult în reținerea și chiar captarea de noi clienți. Oferiți-le reduceri, cupoane, vouchere și orice modalități care îi pot face pe clienți să se simtă bine în ceea ce îi privește și băgați în seamă.

Deveniți voi înșivă cumpărători.

Alegeți un magazin de succes, un magazin unde vânzătorul își întâmpină clienții, un magazin exclusivist (în România de obicei) care dispune de însoțitori pentru clienți. Comportați-vă ca și cum ați dori să cumpărați ceva. Fiți atenți la cum vă simțiți în legătură cu abordarea însoțitorului sau a însoțitoarei la fiecare pas. Observați care sunt motivele pentru care magazinul este atât de popular și vinde atât de bine. Auto-dealerii sunt cel mai de succes vânzători. Modalitățile de abordare pe care aceștia le practică sunt demne de copiat de oricare alt comerciant.

4. Atacați-l pe adversar

Pentru a aplica această metodă este necesar să găsiți o persoană cu totul dezagreabilă și reticentă și să încercați să o convingeți să cumpere de la voi. Permiteți-i acestei persoane să fie cât dorește de severă și circumspectă dorește după care analizați dacă ce a spus această persoană a avut vre-o bază. Evitați să vă implicați emoțional și nu apărați nimic din ce acuză. Procedând în felul acesta veți afla unde duceți lipsă de abilități.

Creați o serie de știri prin email (scrisorică electronică, cu știri).

Furnizați utilizatorilor informații utile săptămânal. Faceți-i să se bucure atunci când vă observă numele ca expeditor.

5. Oferiți mărturisiri

Acordați-le clienților mulțumiți posibilitatea de a vorbi despre voi. Folosiți numele întreg al acelor clienți când faceți acest lucru.

6. Puneți întrebări

Este extrem de important să implicați oamenii în afacerea voastră cerându-le să își exprime opiniile și să își facă, cunoscute nevoile în mod verbal. Întrebați-i de asemenea ce anume I-ar putea face fericiți în privința afacerii voastre și precizați-le că sunt ascultați. Acest lucru vă va ajuta să vă rafinați punctele de vedere pentru momentul în care va trebui să le replicați.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltarea afacerii,Începeți o afacere Posted on: 24 September 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania