Soluții Software de la IDmag.ro

Salut!

Ne aflăm în plin avânt al erei tehnologiei. Se anunță o mie de ani de revoluții tehnologice iar lumea din jurul nostru se transformă tot mai mult într-o lume tot mai mult automatizată și noi, de asemenea, ne folosim tot mai mult de tehnologie în vederea îndeplinirii mai facile și mai eficiente a sarcinilor pe care le avem de îndeplinit zi de zi.

Există peste 2.500.000 de aplicații în Appstore și peste 3.000.000 în Play Store, chiar și doar această statistică dovedește clar nevoia de a automatiza, de a evita irosirea timpului în procese îndelungate și lipsite de precizie.

În ziua de azi, este foarte ușor să folosești un software, un program operat de un computer pentru a executa anumite operațiuni pentru care, în alte circumstanțe te-ai găsi obligat în a utiliza un pix/creion și hârtie. Majoritatea utilizatorilor de calculator cunosc soluția software oferită de Microsoft numită Excel, program utilizat de mulți pentru inventariere. Îmi amintesc de prima mea suită Microsoft, Microsoft Office 97. Conținea de fapt cinci programe separate, Word, Powerpoint, Outlook, Excel și Access, era foarte avansat pentru timpurile acelea dar Excel era foarte util pentru tot felul de liste pe care le aveam de făcut. Îmi amintesc că îmi inventariam colecția de cd-uri în aplicație, un pic mai greoi dar mult mai ușor ca, folosind pix și hârtie care presupun un proces anevoios și dificil.

Este de înțeles deci, de unde explozia de aplicații de business din magazinele de software.

În periplurile mele pe internet, am aterizat pe o platformă online care oferă companiilor tehnologie pentru o productivitate mai mare, este vorba de IDmag.ro (www.idmag.ro), impresionant.

IDmag.ro

Firma se recomandă a oferi soluții tehnologice de automatizare software și hardware profesionale pentru productivitate și eficientizare mai mare și cu, costuri reduse.

Este interesant faptul că în pagina ”Soluții Software” IDmag.ro oferă de la soluții de eficientizare precum SmartID.ShopFloor la cele de întreținere și până la cele de administrare a medicației care permit reducerea erorilor (când vine vorba de domeniul medical erorile cu cât sunt mai puține, cu atât mai bine), accelerarea proceselor și responsabilizează personalul medical (așa soluții de mobilitate, zic și eu).

Cu toate acestea, subcategoria care mi-a atras mie atenția este SmartID.Inventory unde am găsit, citez: ”Cea mai avantajoasă aplicație mobilă pentru colectarea datelor”.

Există încă firme care mai folosesc Excel și bine fac, că e un program bun!, sau alte soluții de inventariere dar, e timpul pentru un upgrade iar acesta este o idee bună să se facă la nivelul următor, care este SmartID.Inventory soluție software care vine însoțită de un terminal mobil Motorola MC2180, ce permite inclusiv importul de fișiere Excel pentru verificare inventarului dar, și încărcarea obiectelor de inventar și a mijloacelor fixe pe terminal.

După cum spuneam, soluțiile software sunt tot mai necesare și mai prezente în toate mediile industriale și de afaceri dar și în cele domestice. Calculatoarele personale, funcționează cu programe software, telefoanele mobile, tabletele, televizoare, automobile, mașini de spălat și tot felul de electrocasnice.

În mod practic, aplicațiile pentru soluțiile software sunt nelimitate și parcă și mă văd în Terminator, cu întreg Skynet-ul pe urmele mele.

Acum, la drept vorbind nevoia de mobilitate determină inovarea la un nivel de neimaginat cu două-trei secole în urmă și sincer să fiu, îmi place ideea că trăiesc aceste timpuri de dezvoltare fără precedent.

Să luăm de exemplu IDmag.ro, care comercializează peste 85.000 de soluții pentru mobilitate, incluzând atât software cât și hardware. Eu cred totuși că viitorul are soluții soft, soluții software la cele mai bune prețuri din industrie, soluții profesionale.

IDmag.ro duce viitorul înainte cu inovații și dezvoltare în tehnnologia viitorului.

Succes, IDmag.ro!

Succes!

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 4 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania