Socializare

gro_09Socializarea în momentul de față este cel mai facil mod în care vă puteți extinde aria de prieteni. Cu FaceBook, MySpace, Bebo și multe alte site-uri de socializare atât afacerea voastră cât și voi personal puteți avea beneficii importante.
O nouă modalitate de dezvoltare personală a luat avânt odată cu dezvoltarea acestor site-uri de socializare pentru că de fapt atunci când căutați să vă faceți prieteni noi vă dezvoltați pe plan personal (cine ar fi zis că FaceBook poate avea și o altă utilitate în afara de aceea de a vă irosi timpul, heh!?). Prin intermediul acestor legături chiar dacă aleatorii și superficiale în cea mai mare parte vă veți crește încrederea de sine și vă va structura viața deasemenea. Indubitabil experiența aceasta vă poate fi utilă și poate reprezenta un pas în plus în dezvoltarea voastră. Psihologii spun că este mult mai bine să avem prea mulți prieteni decât prea puțini (huh, și FB știe asta deja, mamă ce joc face Zuckerberg!) prietenii vă pot da senzația de importanță și de apartenență.

Dezvoltarea personală are loc zi de zi și prin intermediul unei multitudini de mijloace. În această privință contactul cu persoane noi chiar și doar superficial și la nivel de conversație pe o pagină web sau într-o cameră de chat virtuală vă poate întări, vă poate restaura senzația de normalitate și vă poate crea chiar un fel de fericire personală (intimă, ca și un secret). Prieteni puteți întâlni desigur și în viața reală unde spre deosebire de viața virtuală contactul este mai dificil de obținut și prietenia mai greu de întreținut dar există similarități ce permit fuziune a celor două tipuri de socializare. Vă puteți face prieteni oriunde pentru că are loc o globalizare pe care tehnologia nu doar că o permite dar o și întreține cu sârguință. FaceBook sau Myspace, Bebo sau Twitter acestea reprezintă unelte pe care le puteți utiliza în favoarea voastră. La locul de muncă, acasă sau alergând în parc ne-am obișnuit cu ideea de a fi în contact cu lumea în permanență. Locul de muncă este o sursă importantă de potențiali prieteni care pot însemna prietenii pe viață. Veți descoperi că cu cât vă angrenați în mai multe activități cu atât aria voastră de cunoștințe se va lărgi.
Asa că socializați fie că e vorba de site-uri de socializare, locuri în care vă desfășurați activitatea sau săli de gimnastică. Potențialul vostru ca indivizi va crește odată cu dezvoltarea voastră personală.
Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare Posted on: 22 March 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania