Sfaturi utile

oferte speciale

 

 

 

 

 

 

Astăzi vom continua aventura noastră în lumea afacerilor pe internet și vom identifica, câteva reguli care ne-ar putea pune ”bețe în roate”. Luați notă de acestea și continuați să le vizitați din când în când pentru a vi le reaminti.

1. Avantajele creării unui venit online

Putem aminti aici  avantajul locului în care se poate lucra practic de oriunde este un  calculator și o conexiune la internet. Putem menționa deasemenea costurile de startup care de obicei sunt foarte mici.

2.Deși este important să ne gândim la o afacere online ca la un loc de muncă normal ar fi de preferat pentru câștigarea unei experiențe oarecare să începem o astfel de afacere în timpul liber pentru a evita pierderea unor venituri stabile care de obicei vin dintr-un loc de muncă stabil.

3.Există așa-zisele afaceri care presupun citirea de email-uri în schimbul unor sume bine determinate, este bine să evitați acest fel de website-uri deoarece sunt doar înșelătorii. Deasemenea este bine să evitați afacerile MLM online care nu demonstrează că sunt legitime și dealtfel este bine să respingeți orice fel de afirmații care conchid că vă puteți dubla, tripla și multiplica, cu n sumele investite într-un timp scurt și că vă veți îmbogății peste noapte pentru că acestea sunt și ele înșelătorii. Atunci când o afacere vă apare în cale căutați să verificați dacă are modalități de contact offline, numere de telefon, adresă și dovezi că aceasta este reală. Un test în acest sens poate fi constituit de  trimiterea unui mesaj email către înaintea înregistrării adeziunii de afiliere către website-ul respectiv în vederea verificării eficienței răspunsului acestora.

4.Nu acordați atenție celor care vă arată imagini conținând cec-uri de câștiguri mari sau declarații bancare care și ele ilustrează câștiguri foarte mai pe care aceștia le-au avut. Același lucru îl putem spune despre scrisorile de recomandare sau certificate menite să vă convingă că proprietarul are abilități sau o formulă care îi permite să aibă astfel de câștiguri.

5.O gândire pozitivă și o concentrare a atenției voastre asupra obiectivelor pe care doriți să le atingeți vă v-a aduce beneficii nebănuite atât în afaceri cât și în viața de zi cu zi.

Dăruirea abilităților proprii în sljuba atingerii unor obiective de afaceri presupune muncă asiduă de multe ori dar această muncă va duce, probabil, la îndeplinirea planurilor voastre.

6.Organizarea este poate însemna consum de timp dar vă va câștiga de două ori pe-atâta timp atunci când va fi pusă în practică.

Rezumat:

Evitați înșelătoriile, concentrați-vă pe ceea ce aveți voi de făcut și fiți organizați.
Succes!

Etichete: , , Filled Under: Bani,Dezvoltare,Startup de bază Posted on: 27 May 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania