Sfaturi pentru succes

Salut!

Am explicat de multe ori cum putem plănui  atingerea unui vis, de aceea astăzi nu o să vorbesc decât tangențial despre asta. Și cum atingerea obiectivelor e parte a procesului de dezvoltare personală, voi începe cu un sfat.

Credeți în voi și în puterea voastră de realizare pentru ca atunci când vi se vor împlini visele să fiți cu atât mai mulțumiți. Oamenii vor încerca să vă dărâme în nenumărate feluri dar găsiți motivarea și tăria să rămâneți neclintiți.

Să fie lumină

Determinarea dă naștere motivației de a reuși, de aceea căutați determinarea în tot ceea ce faceți iar visele vi se vor împlini de fiecare dată.

În legătură cu determinarea, se spune că Thomas Edison a greșit de o mie de ori până a descoperit cum să facă lumină printr-un bec. Motivația lui își găsea împlinirea numai în reușita aceasta. Lăsați așadar ca motivația recte scopul/obiectivul vostru să fie nordul vostru și urmați-l în toate căile voastre..

Înconjurați-vă de o armată

În ziua de azi, chiar și cel mai singur om din lume poate găsi metode prin care să socializeze și să adune în jurul lui persoane care să-l susțină. Motivația lucrează mai bine când suntem susținuți.

Aveți grijă că printre susținători totdeauna se vor strecura și aceia care vor vrea să eșuați, îi veți recunoaște după negativismul pe care îl exprimă prin însăși prezența lor. Evitați toate persoanele de acest gen, aceste persoane nu găsesc nici o bucurie în reușita altora și nu vă vor susține decât pentru aparențe. Aceste persoane sunt demotivatoare și obișnuite să vorbească rău de toată lumea. De asemenea evitați bârfa și trivialitățile pentru că vă veți irosi timpul. Înconjurați-vă de familie înainte de toate și evitați persoanele toxice ca negativiștii și evitați să vă lăsați influențați de răutățile oamenilor. Succesul vostru va fi întotdeauna al vostru și al celor ce vă iubesc!

Bucurie în toate

Există o vorbă care sună cam așa:

”Munciți mai mult decât este nevoie” deoarece eficiența dezvoltării personale se mărește odată cu efortul depus. Găsiți plăcere în tot ceea ce lucrați și veți găsi mereu motive să vă dați toată silința. Veți găsi forța de a vă depăși propriile eforturi doar dacă vă veți urma visurile și le veți îndeplini doar dacă vă veți depăși pe voi înșivă. Orice vis merită efortul vostru, amintițivă asta.

Încercați indiferent de obstacolele ce vă vor apare în cale. Fiți voi înșivă indiferent de situație deoarece sunteți unici, sunteți perfecți în imperfecțiunea voastră și nu mai e nimeni ca voi. Nu vă schimbați pentru nimeni pentru că veți ajunge să regretaț. Lucrați în fiecare zi la dezvoltarea voastră personală. Când vă veți afla în impas, dărâmați și confuzi, evitați să priviți la cei cărora le merge bine ca să nu vă doriți să fiți în locul lor și să vă sădiți în felul acesta invidia în suflet. Priviți în voi înșivă, doar acolo veți găsi puterea de a depăși orice obstacole și numai fiind voi înșivă veți reuși.

Așadar dragilor, urmați-vă visele deoarece ele sunt cele care vă vor împlini. Evitați să vă lăsați distrași de la drumul vostru de lucruru care nu vă împing înainte către realizarea visurilor voastre. Fiți voi înșivă indiferent de ce spun oamenii.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 29 January 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania