Sfaturi pentru întâlniri de amor

love_hearts_pair-wide

Într-unul din articolele anterioare am vorbit despre întâlnirile online ca, modalitate viabilă de a dezvolta o relație de iubire bazată pe încredere reciprocă.

Să presupunem că am pus în practică un astfel de proces și totul a decurs bine, atunci, este timpul pentru o întâlnire față în față. Ooops!

Întâlnirile pe nevăzute

Luate separat întâlnirile pe nevăzute sunt des întâlnite în societatea noastră. De cele mai multe ori un prieten sau o prietenă ne înmânează un număr de telefon al unei prietene sau al unui amic și de aici ține de noi a face lucrurile să decurgă așa cum dorim.

Atunci când mergeți la astfel de întâlniri este posibil să nu aveți nici o idee despre felul în care arată cealaltă persoană sau poate ați văzut-o în poza etc.

Cel mai probabil veți fi emoționați (mai cu seamă voi fetelor deși..), nervoși din cauza incertitudinii.

O încercare de a trece peste aceste emoții este să adunați cât mai multe informații despre partenera sau partenerul vostru de întâlnire.

Oricum, în cel mai rău caz, dacă emoțiile voastre sunt foarte puternice este bine să vă prefaceți emoționați pentru că oricum sunteți, de ce să nu faceți ca și cum intenționați să fiți emoționați.

După cum spuneam, este bine să păreți emoționați (mai ales voi fetelor) indiferent de modul în care v-ați cunoscut. În orice caz, dacă ați conversat suficient online și decideți să vă întâlniți față  în față este de înțeles dacă vă veți simți emoționați.

Important!!

Băieți, aduceți flori, fetelor fiți frumoase.

Atunci când mergeți la orice fel de întâlnire este bine să dovediți abilități de galanterie. Este important însă, să fiți voi înșivă și să vă comportați ca atare iar dacă nu aveți nici o idee despre cum ar trebui să vă comportați la o întâlnire și mai ales la o întâlnire cu o persoană pe care nu ați văzut-o niciodată personal este bine să citiți în continuare (în special voi băieți).

În primul rând trebuie să arătați bine, așadar îmbrăcați-vă frumos, elegant dacă se poate. În felul acesta veți dovedi că vă pasă de felul în care arătați și-i veți dovedi ei sau lui că este important ce crede despre voi. În caz contrar, dacă nu vă pasă de cum arătați, este mai bine pentru voi să renunțați la a vă mai da întâlniri.

Ca bărbați este o idee foarte bună să vă aminti să deschideți ușile și să așezați scaunele partenerei voastre de întâlnire.

Încă ceva foarte important care trebuie subliniat este să nu vă duceți partenera în locuri unde nu vă permiteți să plătiți și de asemenea este important să evitați să cereți acesteia bani pentru achitarea consumației (cafele, băuturi etc).

Eticheta vă obligă atât pe voi ca băieți/bărbați cât și pe voi ca fete/femei să nu faceți cealaltă persoană să se simtă ca și cum ar fi interogată. Creați o atmosferă confortabilă de care să vă bucurați împreună și priviți-vă în ochii atunci când vă vorbiți.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală,Uncategorized Posted on: 11 August 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania