Secretele unei relații de succes

iubire

Salut!

Rețelele sociale, raiul celor însingurați și temători. În Love’s labours lost Shakespeare  scoate în evidență, printre altele și strădaniile pe care le impune o dragoste adevărată. În ciuda comediei pline de istețime savuroasă pe care personajele o transpun în piesă, un lucru transpare clar din aceasta, dragostea are nevoie de dovezi reale și concludente.

Da, astăzi vom vorbi despre dragoste.

Întrebarea pe care mă simt obligat a o pune, în consecința afirmației mele de la început, este următoarea:

– Cum ne pot ajuta relațiile la distanță să descoperim persoana care ne poate completa?

Am întâlnit multe persoane (de sex opus) pe internet, unele mai deschise decât altele la o relație de la distanță.

”Superflu”

Merită să ”pierzi” timpul într-o relație la distanță?

Este inutil să subliniez faptul că, relațiile care încep online se pot dovedi relații de substanță unde iubirea crește ca prințul din povești..

Nu e nimic superficial într-o relație online și de la distanță, ba din contră, dacă persoanele implicate sunt serioase și interesate în mod real una de cealaltă, relația, poate fi una dintre cele mai fericite experiențe din viața lor.

E adevărat că relațiile la distanță sunt dificil de întreținut dar ia gândiți-vă, ”cât de simplu” ar fi fost pentru Shakespeare să găsească răspuns la problema propusă în comedia sa?

Ideea e că, deși poate fi greu de suportat distanța care vă desparte de persoana de la celălalt capăt al dragostei, această depărtare vă poate oferi răgazul de a ajunge la o înțelegere și o cunoaștere  profundă a celei/celui de care sunteți interesați. Puteți ajunge la o dezvoltare reciprocă în cadrul unei relații bazate pe încredere.

Cum este posibil?

Comunicarea

În primul rând, comunicarea dintre voi, este imperios necesar să existe zilnic și nu numai printr-un singur mijloc ca Facebook sau YM. De exemplu, o fată ar putea aprecia un comentariu măgulitor la una din pozele de la profilul ei dar, sunt sigur că ar fi impresionată la citirea unui email de dragoste. Dăruiți încrederea de a vorbi despre orice și sufletul vostru pereche va răspunde întocmai. În melodia sa ”Where is the love”, Damian Jr. Gong Marley subliniază faptul că înainte de a avea o relație de iubire cu cineva, trebuie să fie prieteni. Relațiile intime sunt extrem de importante dar cu toții am experimentat, la un momentdat, superficialitatea din spatele acestora (întrebați 50%+1 din femei, ”de câte ori au simulat un orgasm sau o durere de cap =))).

De aceea, nu ezitați să abordați orice fel de subiect și mai cu seamă, să discutați despre ce vă interesează și ce vă deranjează la un eventual partener.

Este o idee bună să vorbiți despre iubire și să vă spuneți cuvinte dulci, vorbiți deschis despre ce simțiți și despre ce așteptați unul de la celălalt, este important să știți ce anume dorește partenerul/partenera și dacă aveți obiecții să i le puteți comunica imediat. Deci, este important să fiți prieteni pentru că prietenii pot vorbi despre orice.

Vorbiți de asemenea despre lucrurile uzuale cu, care vă confruntați zi de zi, astfel veți avea o incursiune în viața celuilalt, asta vă va spori încrederea și veți deveni conștienți cu privire la modul de gândire al acestuia/acesteia.

Încrederea este atât punctul forte al unei relații la distanță cât și veriga slabă a acesteia. Este important ca această verigă să fie cât mai strânsă. De aceea, comunicați-vă dragostea și iubirea ce v-o purtați unul altuia deoarece, făcând asta, veți crește în partenerul/partenera dorința de a vă întâlni. Evitați însă tendința de posesivitate pentru că aceasta crește nesiguranța partenerului/partenerei și scade încrederea.

UHH, CRED CĂ TOCMAI AM DEMONSTRAT CĂ PENTRU PĂSTRAREA ÎNCREDERII, COMUNICAREA E CEA MAI IMPORTANTĂ

Este deosebit de important ca relația, să devină o prioritate în viața voastră.

Așadar, ca să răspund la întrebarea noastră voi spune următoarele:

– O relație la distanță pune la încercare atât iubirea cât și devotamentul pe care cei implicați și-l afirmă iar dacă ambii parteneri fac față cu bine acestor încercări, atunci cu siguranță că, aceștia se potrivesc.

Ca o concluzie, cei care sunt interesați de o relație la distanță și în definitiv, de o relație serioasă de iubire, este bine să fie buni comunicatori.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 12 October 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania