Sărbătorile se apropie, cadourile se cumpără acum!!

Sărbători Fericite!

Sărbători Fericite!

Se apropie sărbătorile oameni buni!

Sărbătoarea mea preferată este Crăciunul. Da, o sărbătoare comercială dar după, părerea mea singura sărbătoare adevărată. Este momentul acela plin de semnificație, când împreună cu prietenii și familia ne așezăm în jurul mesei și petrecem momente plăcute în compania acestora, este unul din cele mai plăcute momente din an și datorită faptului că primim cadouri. Și cui nu-i plac cadourile?! Uh, wonda’!

Deși așteptăm cu nerăbdare această zi specială, asta este de asemenea o zi de care mulți dintre noi se tem, asta se întâmplă din cauza cumulului de cheltuieli care se adună la această sărbătoare. Da, mai ales odată cu achiziționarea de cadouri pentru rude, rubedenii și prieteni.

De aceea vă recomand să începeți chiar de azi să căutați cadouri pentru aceștia, dacă se poate chiar la reduceri, rețineți că Black Friday cade anul acesta pe 27 Noiembrie. Vă pun de pe acum, începeți să căutați cadouri ca, să scăpați mai ieftin sau începeți să strângeți bani pentru Black Friday.

Cadourile sunt un semn de apreciere, așadar pentru cei dragi vouă merită să puneți deoparte din economiile voastre și să le procurați un cadou care să le bucure ziua.

Reduceri și site-uri populare

Reducerile sunt preferatele mele, sunt de fapt produse noi la prețuri mai mici decât cele normale. Puteți găsi binențeles din timp cadouri de toate felurile potrivite pentru orice vârstă, sex sau pretenții și pe site-uri de licitații și anunțuri precum Okazii.RO (preferatul meu), OLX.ro sau chiar noul și ciudat apărutul’ www.lajumatate.ro. Spun ”ciudat apărut” datorită momentului apariției, chiar acum în pragul sărbătorilor, dar în fine e o strategie bună. Proprietarii probabil s-au gândit că se lansează acum, își fac rodajul o lună de zile și împreună cu reclamele care sunt în mare difuzate de trustul Intact pe la toate emisiunile acestuia (ne cam dăm seama cine sunt proprietarii huh?!!) își vor face numele cunoscut și vor câștiga o gramadă de bani. Bună strategia și nu prea, în primul rând ”nu prea” deoarece Okazii și Olx sunt deja cunoscute și au o reputație bine stabilită dar vom vedea cum se va prezenta Lajumătate în fața titanilor.

Internetul într-adevăr este cea mai importantă invenție a omenirii, acesta nu numai că ”face din lume un orășel” cum spuneam în articolul trecut, dar de asemenea facilitează accesul la o mulțime de alte servicii și precum efectuarea cumpărăturilor într-un mod mult mai ușor și mai util. Pe site-urile de mai sus dar și pe o mulțime de alte site-uri care se află pe internet puteți comanda produse și le puteți expedia oriunde în lume fără să faceți vre-un efort care să depășească apăsarea unor taste și mișcarea mouse-ului eventual.

Iarna și bucuriile ei

Cei mai mici dintre noi adoră cadourile iar sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță prilejul pentru ca ei să primească ceea ce își doresc.

Da știu, iarna oferă bucurii mai mari de atât, bucurii cum ar fi zăpada, bucuria de a ne juca cu zăpadă, ridicare omuleților de zăpadă cu nasul lor de morcov și mâinile lor de mături, cu ochiii lor de cărbuni și căciulile lor sub formă de oale. A fost odată..

Acum bucuriile și implicit cadourile pentru cei mici sunt legate de electronice cât mai sofisticate, către jocuri pe calculator și jucării cum nu au existat în secolul trecut. Axați-vă pe astea și veți reuși să îi impresionați.

Sărbătorile de iarnă reprezintă cu adevărat momente de sărbătorire și bucurie în compania acelora care ne sunt dragi. Cu puțin mai multă imaginație și voință veți reuși să pregătiți cadouri semnificative pentru toți aceia pe care îi îndrăgiți.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Uncategorized Posted on: 3 November 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania