Românul în afacerile online

p_003

Am fost întrebat de curând în cadrul unei rețele de socializare, ”care este secretul începerii unei afaceri online.

Am răspuns că este esențial a se cunoște punctul de plecare, lucru care în lipsa unei cunoașteri efective ar duce la pierdere de timp și de bani care ar putea fi folosiți mai bine de atât.

Știți? Există o mulțime incomensurabilă de oportunități înșelătoare de afaceri dar, din când în când apare câte o ocazie de care știți că este bine să profitați.

În România zilei de azi este aproape cu neputință menținerea unui standard de viață ridicat fără a încălca legea în vre-un fel.

Ce facem atunci?

Mai multe locuri de muncă sau mai multe afaceri. Mai multe afaceri, ce fel de afaceri pot fi acelea pe care le-ai putea rula concomitent?, m-ați întrba voi..

Revin..

Eu încă cred că românii se pot implica mai mult în afacerile online deoarece este un domeniu care I-ar putea avantaja. Românii suferă în mare măsură de un sindrom specific colțului acestuia de Europă, o lene în ceea ce privește munca asociată cu o indeferență incredibilă când vine vorba de semeniii lor și inevitabil față de propria lor viață. Spun asta deoarece astăzi am vizionat o știre la TV în care se prezenta cum lucrează cei de la ”Drumuri” turnând astfald în craterele din șosea și tasându-l cu picioarele..

Afacerile de acasă pot aduce câștiguri semnificative atunci când sunt puse în practică dispunând de cunoștințele și uneltele necesare.

În opinia mea, ceeea ce caracterizează în mod deosebit afacerile online de succes este după cum urmează:

1. Orice startup în mediul afacerilor online trebuie să dispună de un capital minim pentru a începe, este un mit faptul că puteți începe afaceri online și să aveți succes fără a investi financiar deoarece munca ar fi în mod dramatic înmulțită iar afacerea ar deveni ineficientă. În plus, unul din lucrurile pe care vrem să le obține prin pornirea unei afaceri de acasă este și o oarecare libertate.

Poate părea bizar dar da, am spus ”capital minim” deoarece orice afacere online sau ”de acasă” care implică, costuri mari de pornire va comporta o durată mai lungă de timp pentru a trece pe profit, este o chestiune logică.

În plus o afacere cu, costuri minime va putea fi abordată de o arie mai largă de oameni și cu venituri mai mici.

2. Afacerea trebuie să fie ușor de pus în aplicare și de operat, altfel oricât de promițătoare ar fi afacerea dacă aceasta este complicat de gestionat în vre-una din aceste zone cel mai probabil vă va determina să renunțați înainte de a începe.

Planificarea afacerii trebuie să fie ușor de așternut pe hârtie pentru a vă oferi sentimentul de împlinire și de încredere atunci când veți începe să operați conform planului.

Acum, afacerile online de asemenea necesită timp pentru a deveni productive dar o afacere de acasă trebuie să vă aducă banii investiți într-o cât mai scurtă perioadă de timp.

Ce înseamnă o perioadă scurtă de timp?

Păi, aș spune că dacă vă pasionează domeniul în care doriți să începeți o afacere online și binențeles dacă vorbiți decent o limbă străină, ați putea scoate banii investiți în câteva săptămâni în afaceri cu afiliați.

Oh bogus!, ați putea spune dar stați o clipă și gândiți-vă, există multe rânduri de citit printre cele scrise mai sus, detaliile sunt nenumărate dar, dacă după cum am spus, vă pasionează un subiect și suntețți pricepuți în acest domeniu al vostru, cu siguranță veți descoperi o bună utilitate în ceea ce ați citit mai sus. Nu complicați lucrurile care în sine trebuie să fie simple, ci urmați-le și veți avea de câștigat atât voi cât și afacerile voastre.

Succes!

Articol inspirat de o stire din peisajul pitorescului românesc.

Etichete: , , , Filled Under: Bani,Marketing și vânzări,Munca de acasă Posted on: 23 February 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania