Restart

 

 

Oh da, traim intr-o lume foarte competitiva iar lucrurile care sunt mai putin importante sunt adesea nelijate un pic mai mult decat celelalte.

Am dat un restart acestui blog si sper ca o data cu asta sa imi petrec mai mult timp in aceasta relatie (I’m not that good with relationships..).
Cu ceva timp in urma scriam un articol (B-log) cu titlul “Start up now” subiect pe care dresc sa il reiau in acest prim articol pe care il voi publica.
Inceperea unei afaceri este un pas important in viata fiecarui viitor om de afaceri, este daca vreti ca o nastere noua sau o descoperire  a unui nou ego.

In acest prag de Alegeri Prezidentiale fiecare vot va fi vandut sau cumparat cu diverse monede. Aici termenul de “afacere” isi pierde orice fel de semnificatie. Pe cand statem si ma gandeamm cu privire la aceasta dilema am realizat ca Romania este din punct de vedere economic undeva in putul Abisului nu atat ca stare economica pura unde somajul atinge cote astronomice si unde omenii devin tot mai saraci pe zi ce trece nu ci mai degraba din punct de vedere moral. Statisticile indica astfel, Romania nu o duce atat de rau economic adica oamenii isi permit sa cumpere lucruri mai mult decat isi permit oamenii din Grecia de exemplu sau chiar Spania. 

 

Heah, poate nu e momentul sa vorbim de morlitate la romani.. melanjul e jenant..

 

Start up

Ca nou antreprenor va fi necesar sa va ocupati de tot si sa va concentrati pe ceea ce faceti stiind bine motivele pentru fiecare actiune pe care o veti intreprinde. Cu alte cuvinte este bine sa va pregatiti ininte, sa va faceti un plan si sa porniti  afacerea cu dreptul.
Orice afacere are nevoie de sfaturi iar uneori aveti nevoie sa cunoasteti de unde sa procurati aceste sfaturi, asadar ca antreptrenor este necesar sa detineti capacitatea de a asculta pentru ca in mod real conducerea unei afaceri implica mai mult decat doar a intelege sau a iubi domeniul sub care se desfasoara aceasta si chiar daca greselile initiale nu vor fi determinante, este nevoie de abilitati, devotament si munca asidua pentru a trece cu brio peste acestea.

Cu siguranta cand incepeti o afacere nu o incepeti cu gandul ca aceasta va esua in atingerea obiectivului ei dar din punctul de vedere al statisticilor mai mult de 90% din startup-urile din Romania esueaza in primii doi ani de activitate, trist fiind faptul ca majoritatea dintre acestea nu sunt conduse eficient. Exista deasemenea o multitudine de motive pentru care acestea esueaza dar in principal startup-urile nu isi ating obiectivele din cauza management-ului defectuos accentuand aici planificarea financiara a acestora.

Un mod bun in care va puteti creste sansale de succes este sa va asigurati ca evaluati corect atat scopurile personale cat si obiectivele afacerii dvs. Informatiile acestea va vor ajuta sa construiti un plan de afaceri bine gandit si bine pus la punct, acesta reprezinta schema vuizuala a afacerii dvs.

Orice afacere are nevoie de un plan iar pentru un startup prima parte a planificarii afacerii poate insemna a afla unde si cum puteti invata sa scrieti un plan de afaceri si ce anume ar putea include acesta.

Procesul de creare a planului de afaceri va va ajuta sa ganditi in amanunt probleme importante ce pot avea legatura cu afacerea dvs. si pe care dvs. nu le-ati luat in considerare inca. Planul dvs. va deveni cu atat mai important cu cat va fi mai necesar sa strangeti fonduri pentru afacere, investitorii nici macar nu va vor privi daca nu dispuneti de un plan de afaceri bine fundamentat (poate participati la “Arena Leilor.. heheh!”). Acesta ar trebui deasemenea sa contina puncte de referinta care sa preconizeze succesul afacerii.

Initierea a cat mai multe afaceri este necesara acestei tari precum aerul in plamanii oamenilor. intr-o era a informatiei instant va va fi usor sa acumulati informatiile necesare pornirii si dezvoltarii unei afaceri de succes, asa ca nu ezitati! Acum este momentul sa va incepeti propria afacere.

Etichete: , , Filled Under: General,Startup de bază Posted on: 1 October 2014

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania