Replică pentru Valentin Stan

Aseară după ce l-am văzut pe Băsescu măturând literalmente cu Ponta pe jos l-am urmărit și pe intelectualul rasat (cel puțin după CV) Valentin Stan la Sorina Matei (Actualitatea românească).

Valentin Stan obișnuia să mă distreze cu logica lui schizoidă argumentată întotdeauna cu un rânjet de pechinez țâfnos însă aseară m-a enervat.

Pus în fața unei evidențe irefutabile acesta deviază orice discuție asupra subiectului emisiunii aducând argumente într-o neconcordanță teribilă cu actualitatea românească. Acesta trece peste argumentul principal și anume PONTA și SIE au încălcat legea în mod flagrant de repetate ori cu o nonșalanță demnă de un apărător Felixian/Pontian. După părerea mea (renunț la clișeul “în opinia mea”) schizoidul Valentin Stan este un troian menit să deturneze subiectul principal eventual negativ PSD în orice emisiune se află.

Replică pentru Valentin Stan

caricatura de valentin stan

Păi domnule Stan haideți să vă explic eu situația de fapt cu argumente.

Actualitatea românească (felicitări pentru emisiunea ta Sorina dar fără legătură) este următoarea:

1. Parlamentul României este 80% favorabil PSD, 60% hoți și analfabeți și restul degeaba.

2. Comisia SIE din Parlamentul României este dominată de Ilie Sârbu.

3. Premierul Guvernului României este în situația de a fi încălcat legea în calitate de procuror.

4. Premierul Guvernului României este un mincinos patologic și un nerușinat notoriu.

Păi boule (Valentin Stan) hai să te lămuresc, Băsescu dacă mergea în parlament cu cererea de demitere a lui Meleșcanu având în vedere lucrurile certe enumerate mai sus tata socru Ilie Sârbu făcea în așa fel încât tergiversarea solicitării președintelui României să aibe loc până după alegeri mă și nici unul dintre noi nu mai afla despre mârșăviile lui Ponta dragule.

Cu asta am răspuns argumentului tău privind                     instituțiile abilitate să rezolve                     situația.

Notă:

Băsescu nu a solicitat demiterea șefului SIE deoarce măi Stan a fost pus pe gânduri cu privire la Acoperitu` lu` pește chiar de parlament mă ba mai mult de atât chiar de către un PSD-ist de curând în urmă cu vre-o două luni. Dovada acestui lucru anume a faptului că a aflat de curând că Meleșcanu a mințit este tocmai faptul că nu l-a demis mă.

Argumentul tău: Obama nu ar fi făcut niciodată așa ceva.

Pe Obama nici șeful FBI și nici șeful CIA nu ar fi                      avut curajul să îl mintă.

Notă:

Faptul că Meleșcanu a  avut tupeul să îl mintă pe președintele României prostule (Valentin Stan) denotă încrederea pe care pestilențialul șef SIE o avea în susținerea acolitului Ponta din partea lu` tata socru mă în parlament.

Argumentul tău: Nici răul răilor E. Snowden nu ar fi făcut așa ceva.

Păi boule îți amintesc că i-a dat timp să clarifice lucrurile și să își actualizeze CV-ul cretinule ba mai mult a sperat că Ponta o va face (nu avea și nu are nici un motiv real (decât personal) sa nu o facă deoarece nu încalcă nici o lege idiotule (îți amintesc că în cazul lui Turcescu SRI – Maior G. a negat orice implicare așa că absolut toate argumentele lui Meleșcanu privind confidențialitatea cad mă (Băsescu a prezentat dovezi că în nici o lege privind SIE nu e interzisă autodeconspirarea foștilor acoperiți).

Argumentul tău: Nu am încredere în ce spune Băsescu, nu a adus nici un document doveditor.

Nu a adus documente doveditoare deși în mod cert are deoarece este interzis să o facă și dacă ar fi făcut asta ar fi fost acuzat de lichele dar a subliniat că în cazul SIE lucrurile vor merge mai departe în instanță unde adevărul va ieși la suprafață că nu este confidențial. Și oricum cuvântul președintelui este o dovadă în sine.

Notă:

Păi mă Valentin Stan diversionistule tu crezi că Băsescu ar fi dat o fumigenă mă în acest moment în care 90% din clasa politică este împotriva lui mă, asta crezi tu mă?

Mă băiatule lasă-mă să îți mărturisesc că m-ai dezamăgit, ești prost rău mă.

Hai să îți divulg logica mea dragul meu Valentin Stan în ceea ce îl privește pe Băsescu.

Trec peste argumentele lui că ar fi putut fi acuzat că nu l-a deconspirat pe Ponta și ar fi lăsat un infractor să ajungă în scaunul prezidențial trec peste asta, să zicem că nu îl cred pe Băsescu..

Valentine fratele meu, este vorba de următoarele:

– Ponta este un infractor, un corupt (amintește-ți de câte ori a spus Băsescu asta) care chiar și acum încalcă legea prin faptul că se află în funcția de Prim-ministru deoarece a fost procuror și ofițer acoperit în același timp el ajungând Prim-ministru numai cu complicitatea lui Meleșcanu. Te simți confortabil cu Ponta acolo unde este?

Băsescu trebuia să iasă să tragă un semnal de alarmă pentru că imbecilul de Ponta candidează pentru funcția de președinte mă iar asta constituie o problemă de o imensă importanță adică de securitate națională dragul meu Valentin Stan. Te-ai simții în siguranță cu Ponta la Cotroceni scumpule intelectual?

Tot ce trebuia să facă Ponta era să se dezlege de aceste legături mă și să scape astfel de sub Dubla Comandă, ai înțeles?

Etichete: , , , , Filled Under: General,Opinii Politice Posted on: 16 October 2014

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania