Relaxarea ca o necesitate

p_079
Sunteți antreprenori la început de drum și aveți tendința de a deveni workholici (prea dedicați job-ului în cadrul afacerii proprii) și credeți ca este justificat să vă petreceți tot timpul pentru creșterea afacerii?
Rîspunsul la această întrebare este unul care cu siguranță nu este suficient de mult conștientizat atât de antreprenorii noi cât și de antreprenorii cu experiență din România.
Cert este însă că o vacanță sau în general luarea de timp pentru relaxare și detașare de probleme este oricând o idee bună mai ales în România care este o țară caracterizată de sintagma ”munca inutilă pentru o viață stabilă”.

În continuare vom privi la câteva din motivele care ar trebui să vă motiveze să vă acordați timp doar pentru voi.
Liber
✓ După cum am spus, munca fără relaxare e drumul spre medic întotdeauna. De aceea acordați corpului vostru momente de destindere și relax deoarece munca extenuantă nu este întocmai benefică afacerii deoarece a vă aroga superputerdeoarece pentru că încercarea de a vă aroga super puteri își va cere tributul mai devreme sau mai târziu.
Familie
✓ Alocarea de timp pentru familie reprezintă un proces de dezvoltare personală deoarece relațiile sociale, ieșirea în comunitate în afara timpului de program, întâlnirile cu prietenii și cultivarea legăturilor emoționale vă clădesc în permanență personalitatea.
Bucuria plăcerii
✓ Vacanța nu este sau nu ar trebui să reprezinte un moft în România. Dat fiind faptul că economia acestei țări merge foarte greu este de înțeles de ce unii dintre antreprenori ar putea privi călătoriile sau vacanțele ca pe mofturi. Indiferent de alegerea voastră, plecarea în vacanțe sau rămânerea acasă și dedicarea timpului doar familiei este foarte important să faceți lucruri care vă plac și vă aduc bucurii chiar dacă asta înseamnă doar savurarea unei cești de cafea sau ceai cu familia și/sau prietenii. În acest sens încercați ca timpul vostru liber să îl petreceți departte de chestiunile care țin de locul de muncă, de lucruri care vă produc neplăcere, de lucruri care vă ocupă mintea inutil și vă produc stări de neliniște.
Este esențial să faceți lucruri care vă țin departe de muncă atât mental cât și fizic în timpul vostru liber. Puteți da dovadă de un grad de creativitate ridicat din acest punct de vedere.
Succes!

Etichete: , , Filled Under: Uncategorized Posted on: 1 April 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania