Relațiile la distanță, cum putem fi construi o relație de iubire

love_hearts_pair-wide

Da, trăim în era comunicației iar comunicarea poate fi ușor identificată ca fiind motorul economiei la nivel mondial. Acest lucru se întâmplă pentru că informația circulă cu o rapiditate uimitoare.

Cum ar putea însă comunicarea să ne ajute relația de cuplu? 

Ce ar fi dacă ne-am îndrăgosti de o persoană pe care am cunoscut-o online?

Cum ar fi dacă ea sau el al locui departe de tine și s-ar dovedi a fi sufletul pereche al sufletului tău?

Ar merita o astfel de relație timpul care ar trebui investit pentru a o construi?

Vorbind din proprie experiență pot afirma cucertitudine că dacă vă asumați o astfel de relație și sunteți dispuși să depuneți un minim de efort în susținerea acesteia o astfel de relație de iubire se poate dovedi a fi ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți împliniți din punct de vedere sentimental.

De ce anume avem nevoie pentru a crea o relație de iubire de succes la distanță?

Well, distanța într-un melange cu, convorbiri telefonice și conversații prin intermediul rețelelor de socializare, a camerelor de chat, a mesenger-ului sau chiar a mesajelor text SMS și MMS poate încuraja dezvoltarea unei relații intime de invidiat. Această relație s-ar putea naște datorită unei descoperiri cu adevărat intime a partenerei sau a partenerului, a aprecierii calităților și valorilor ei sau ale lui, a înțelegerii modului de gândire al acesteia sau acestuia, a năzuințelor și viseor pe care ea sau el le nutrește.

Este drept, relațiile de amor sunt în general complicate, cu atât mai mult relațiile la distanță se pot dovedi o provocare.

Una la nivelul căreia, sunt sigur că vă veți ridica.

Pentru a vă ușura oportunitatea creării și dezvoltării unei relații sănătoase și de succes la distanță în continuare voi enumera câteva reguli (testate) culese sau create de mine de-a lungul timpului.

Sinceritatea

În primul rând ar trebui să faceți din dezvoltarea relației de iubire cu partenera sau partenerul o prioritate.

Deschiderea și împărtășirea sentimentelor cu partenera sau partenera să fie naturală și permanentă. Iubirea înflorește atunci când se dezvoltă sub pecetea adevărului. Astfel este recomandat să nu ezitați să vă faceți cunoscute doleanțele în ceea ce privește partenera sau partenerul, spuneți-i cu claritate ce anume vreți de la ea sau de la el și întrebați-o/l ce anume așteaptă din partea voastră. Dezvăluiți-vă și permiteți-i să vă cunoască așa cum sunteți pentru ca deciziile ei sau ale lui să fie luate în cunoștință de cauză.

Păstrați legătura zilnic, telefonul ar fi instrumentul preferat comunicării deoarece acesta facilitează o intimizare a comunicării, vocea ei sau a lui, tonalitatea, modul de rostire a cuvintelor etc. pot crea o imagine mentală mai bună a partenerei sau a partenerului ceea ce poate duce la o dezvoltare mai eficientă a relației.

Foarte important este ca atunci când vorbiți telefonic sau în alt fel să nu vă limitați doar la dulcegării și cuvinte de dragoste ci informați-vă reciproc cu privire la activitățile zilnice, la succese de serviciu sau personale și la toate celelalte aspecte ale vieții voastre. În acest mod învățați unul despre celălalt inclusiv în ceea ce privește sentimentele și modul de gândire al fiecăruia.

Vorbiți seara la telefon, înainte cu o oră de a merge la culcare, vorbiți despreceea ce este important pentru voi, faceți-vă cunoscute scopurile și planurile pe termen lung.

Spuneți-i partenerei sau partenerului cât de mult o sau îl iubiți și cât vă gândiți la ea sau la el. În felul acesta o sau îl veți face să vă simtă lipsa mult mai pregnant stârnind în aceasta sau în acesta dorința de a vă vedea.

NU FIȚI POSESIVI, fiți geloși în mod constructiv, în schimb pentru ca iubita sau iubitul să știe că aveți un interes în persoana ei sau lui.

Procedând așa veți evita îndoielile care ar putea apare din cauza unui comportament paranoic manifestat prin acuzații, insecuritate și tensiune.

Dacă persoane cu, care construiți o relație de iubire vă va împărtăși sentimentele și va dori cu adevărat să fie împreună cu voi, atunci, sigur va vrea să vă aibă aproape făcând tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

Încredeți-vă unul în celălalt și vorbiți despre viața personală de câte ori veți avea ocazia. Păstrați legătura per,anent și nu lăsați să treacă nici măcar o zi fără să vă spuneți cât de mult vă iubiți.

Relațiile la distanță pot fi la fel de intime sau mai intime decât relațiile normale. Mai bine să vă doriți reciproc la distanță decât să vă plictisiți, agasați sau enervați împreună.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 5 August 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania