Reîmprospătează mirosul din dormitor pentru o odihnă corespunzatoare

Salut!

Una dintre încăperile cele mai importante din locuință este dormitorul, camera destinată odihnei, din care trebuie sa ieșim în fiecare dimineață cu noi forțe pentru ziua ce urmează. Pentru cele mai bune rezultate însă trebuie sa luăm și măsuri corespunzătoare, referitoare la ordine, produse de curățenie etc.

Ce anume ar trebui să faci pentru a te bucura de un somn adecvat afli mai departe. Iată la ce soluții poți recurge pentru a te bucura mereu de un aer proaspăt și relaxant în dormitor.

I Fă curațenia necesara în cameră

  • Orice lucru nelalocul lui poate crea senzația de sufocare. Ai grijă că de fiecare dată când o piesă vestimentară sau chiar și un element de decor nu este unde ar trebui, sa îl reașezi la locul său.

Pare banal, dar îți poate aduce o schimbare benefică a stării de spirit.

Nu uita să aerisești camera.

Deschide fereastra cu fiecare ocazie, pentru că aerul de afară îți va aduce prospețimea pe care ți-o dorești. Lasă-l să străbată camera atât dimineața, cât și seara înainte de culcare.

Aranjează patul corespunzător.

Înlocuirea lenjeriei nu trebuie amânată. Când este cazul spal-o și ai în vedere și husa saltelei. Poți utiliza un detergent parfumat dacă vrei ca prin acesta să oferi un aer plăcut dormitorului. Din când în când este bine să scoți salteaua, pilota și pernele la aerisit.

Îndepărtează praful când se cere.

Optează pentru o lavetă din microfibre pentru o astfel de operațiune. Aceasta nu va lăsa scame în urmă și va elimina fiecare particulă de praf. Desigur, alege atent din gama de produse de curățenie ca să ai siguranța că nu deteriorezi materialul mobilei din cauza utilizării frecvente sau a compoziției chimice a dezinfectantului.

Aspiră corespunzator dormitorul și spală parchetul cu ajutorul unui mop de calitate. Nu uita că soluția pentru parchet trebuie să corespundă standardelor de calitate, mai ales că aceasta poate conține substanțe ce pe termen lung dăunează sănătății. Îti recomand în acest sens produsele și consumabilele pentru curățenie oferite pe clinit.ro.

Cât de des cureți covorul?

Nu este o regula să faci asta o data la o anumita perioada de timp. Cu toate acestea, dacă se simte nevoia, nu amână momentul. Poți de altfel să optezi pentru un serviciu profesional de spalat daca nu îți permite timpul sau preferi altă opțiune.

II Elimină mirosurile nedorite

Ca să faci asta trebuie, înainte de toate să aerisești camera, dupa cum am mai spus. Niciodată suprapunerea mirosurilor nu a fost indicată și nu a reprezentat o soluție.

De asemenea, dacă ești fumător, de preferat este să alegi altă cameră pentru asta, pentru că mirosul persistă, se imprimă în lenjerie și în haine. Soluțiile antitabac oferite pe piață nu fac decât să încarce atmosfera.

Uleiurile esențiale sunt o recomandare pentru un aer plăcut în dormitor. De altfel, cele cu efecte terapeutice de relaxare sunt ideale pentru că te ajută să adormi mai ușor. Poate acestea nu îți priesc însă, sau pur și simplu nu îți sunt pe plac. În acest caz, alege produse de curățenie cu un miros plăcut – sunt suficiente pentru a schimba aerul din dormitor.

Recomandat este să nu ții încălțămintea în dormitor. Chiar dacă o depozitezi în cutii, alege o altă cameră pentru aceasta. Probabil nu este necesar să mai menționez motivul.

Vrei să ai un dormitor primitor, prielnic pentru odihnă?

Atunci e o idee bună să ai în vedere aceste idei ce vizează reîmprospătarea aerului din încăpere și să te bucuri apoi de un somn neîntrerupt.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: General Posted on: 19 October 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania