Recomandări pentru schimbarea unui display

Salut!

iPhone 7 este de o frumusețe aparte și cunoscătorii știu asta.

Personal, de la apariția iPhone 3GS, am avut majoritatea modelelor.

Acum, când se sparge acea sticlă însa, nu avem parte de cea mai placută experiență. Din momentul în care afectezi ecranul, șansele sunt ca acel smartphone să fie mai puțin rezistent în cazul contactului cu apa. Așadar, cu siguranță că pasul următor este acela de a-l repara, până când nu apar și alte neplaceri și pagube.

Sfaturi pentru schimbarea de display

Există mai multe opțiuni din acest punct de vedere, în funcție și de costurile pe care le implică metodele și de cât ești dispus sa investești – sau mai bine spus, ține de finanțele pe care le ai la momentul respectiv deoarece există posibilitatea ca acolo unde este dorință, pur și simplu să lipsească factorul financiar.

O protecție pentru display este una din soluții. Acest lucru este necesar dacă display-ul este spart, însa ramas în marea sa parte intact. Se aplică ca soluție viabila deci pentru pagube limitate. Este de asemenea  o masura temporară pentru crapaturi mai degrabă decât pentru situațiile foarte extinse.

Cu ce te ajuta?

Ei bine va menține display-ul la starea în care este, fără să mai extindă zonele crapate și să distrugă întreaga arie. Ce trebuie sa știi legat de această metodă, de asemenea,  este ca tot nu te ajută când vine vorba de protecția îmoptriva apei.

Schimbă display-ul.

Este firesc ca ceea ce se strica să se repare, respectiv se schimbă. În consecință, o recomandare este legată de schimbarea de display iPhone 7. Un astfel de serviciu este destul de popular și frecvent solicitat. Mai mult decât ai crede, în zilele noastre, să strici ceva la telefon este un semn de neglijență clară pentru că mereu suntem cu telefonul în mână sau îl punem peste tot numai în preajma noastră să fie.

Accidentele sunt însă tot mai frecvente.

Poți solicita un astfel de serviciu în cadrul unui service specializat. Vei găsi spre exemplu la Glassgsm, un service specilizat din Suceava, și posibilitatea de a lua contact online cu cei responsabili cu reparațiile. Afli și prețul și toate detaliile. Mai mult decât atât, îți poți trimite telefonul în service prin intermediul curierului. De asemenea, îl vei primi tot prin curier, după reparație.

Partea bună este că acest procedeu este unul rapid, eficient, că totul se întampla în așa fel încat să te avantajeze. Caută online aceste detalii pentru a ști la ce sa te astepți.

Nu în cele din urma, trebuie menționat ca în cadrul unui service ai posibilitatea de a ți se oferi și garanția a ceea ce se repară. Pare sa fie și cea ma indicată masură de luat. Funcționalitatea unui telefon ține și de calitatea display-ului. Când acesta are de suferit, din păcate, vei constata ca și imaginea este una deteriorată, implicit nu vei putea folosi diverse funcții și/sau aplicații la același nivel.

Un telefon, un smartphone este imaginea purtatorului. Pe masură ce este afectat funcțional și chiar si estetic, ceea ce la fisurarea sau spărtura de display implică ambele situații, transmiți lipsa de respect in primul rand față de tine. Nu ne jucam cu jumatați de masură. Nu meritam asta. Așa că cel mai bine este sa prelungești viața iPhone-ului prin a repara/schimba ceea ce este necesar.
Succes!

Etichete: , , , , , Filled Under: General Posted on: 18 October 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania