Recomandări de haine pentru copii în sezonul rece

Salut!

Începerea unui sezon nou înseamnă pentru orice părinte nevoia de a realiza o garderobă potrivită pentru copil. Sezonul rece impune anumite specificaţii, mai cu seamă când trebuie să existe și protecția în sine față de temperaturile mici. 

Iată un mic ghid cu privire la recomandările pentru achiziția unor ținute potrivite pentru sezonul rece:

  • Este de preferat să vă orientați după categoria de vârsta în mod special, însă sa măsurați mai exact care sunt dimensiunile copilului și care sunt cele ale hainelor. Asta pentru ca de multe ori, acestea nu corespund. Mai ales daca optați pentru haine copii achiziționate online, când nu se pot proba la fata locului, mai bine consultați ghidul de mărimi.
  • Aparte de mărimea pe care in mod normal o poarta copilul, trebuie luat în calcul faptul că vremea rece impune să ne îmbrăcăm cu mai multe straturi de haine. Pentru copil povestea este de asemenea aceeași. Așadar, spre exemplu când veți cumpăra o geacă, puteți merge pe ideea unei mărimi mai mari, întrucât sub geaca va purta bluza și poate chiar și un body. Indiferent de câte haine poartă, trebuie să se simtă și confortabil. La capitolul încălțăminte, faptul ca este îmblanită sau faptul ca va purta ciorapi mai groși înseamnă de asemenea posibilitatea de a vă orienta spre o mărime ceva mai mare decât în mod obișnuit.
  • Preferați să cumpărați haine din materiale de genul bumbac. Acesta este și cel mai indicat oricând, pentru că permite pielii să respire, să nu transpire în exces și nu provoacă alergii. Dar, dat fiind faptul că este vorba de sezonul rece, este de preferat sa vă orientați și spre haine îmblănite, dublate, împletite, de ce nu. Până la urmă, scopul este acela de a menține căldura, de a proteja de frig.
  • Pentru capitolul căciuli, este de preferat să optați pentru cele cu închidere sub barbă. Asta cel puțin pentru copii de categorie 0-3 ani. Pentru ei este foarte usor să se miște și să simtă un disconfort din cauza faptului că acea caciula nu este fixă pe cap.
  • Fiți practici. Chiar dacă vă doriți poate și diversitate, gândiți-vă în ce măsură va avea ocazia să poarte o anumită ținută. Spre exemplu, pantalonii dublați ar trebui să fie alegerea numarul 1. Gecile ar trebui să fie pufoase însă atenție, să nu impună greul de a fi purtate.

Cât despre partea cromatică, gusturile nu se discută. Din fericire, acum mai mult ca niciodată avem opțiuni, nu ne mai rezumăm la rozul pentru fetițe sau albastrul pentru baieți. Desigur, mai apreciate sunt combinațiile.

Online sau din magazine? Daca va gândiți la o strategie de shopping, ar fi bine să începeți. Magazinele online au o sumedenie de oferte, poate chiar mai multe decât cele fizice, întrucât își permit să expună pe site toată gama de opțiuni, tot stocul, însă spațiul fizic nu va permite asta. Nu trebuie să vă descurajați de faptul că veți cumpără de la distanță, pentru că online-ul este mai plin de avantaje ca niciodată.

Succes!

Filled Under: General Posted on: 14 November 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania