Produse naturiste – Cafea verde


Salut!

Cafeaua e un moft pe care mi l-am permis ani în șir dar, știu că nu am voie cafea prăjită. E trist, pentru că îmi place cafeaua..

De ceva timp mă gândesc să îmi cumpăr cafea verde dar, pentru că întotdeauna mai am câte ceva de făcut, pare că niciodată nu găsesc timp să mă interesez de acest tip de cafea..

Am găsit de curând pur întâmplător un site de produse naturale, care mi-a oferit detaliile de care aveam nevoie pentru a mă convinge că este o idee bună să înlocuiesc cafeaua prăjită cu o cafea verde.

Iată câteva din lucrurile pe care le-am aflat:

Beneficii ale consumului de cafea verde:

Detoxifiant natural, protector împotriva cancerului

Dacă ar fi să punctez cel mai mare beneficiu adus organismului nostru prin consumul de cafea, în cazul nostru, verde, aș spune că acesta este fără urmă de îndoială, că nu are efecte negative/secundare.

Acest lucru este important deși, am citit că nu se recomandă combinarea cu ceai verde sau ceai negru și că este contraindicată în cazul oamenilor cu anumite boli specifice (Crohn, boli ale colonului dar și în cazul anumitor colite; vizitați website pentru mai multe detalii).

Antioxidanții care sunt prezenți din abundență în boabele de cafea verde  detoxifiază organismul și protejează împotriva radicalilor liberi, ceea ce face din acest fruct o armă redutabilă împotriva cancerului.

O cană de cafea ne oferă cca. 400mg de antioxidanți. În concluzie, dacă bem o cană sau două pe zi, suntem ca și feriți de efectul diferitelor toxine pe care le ingerăm zilnic în societatea industrializată a timpurilor noastre.

Anticelulitic

10 grame de boabe de cafea consumate înainte de masă reduc grăsimile din organism. Aviz fetelor!

Cafeaua verde de asemenea accelerează și metabolismul iar pentru rezultate optime se recomandă consumul unei cantități echivalente a două căni cu cafea verde pe zi 400 ml+400ml=800ml/zi.

Putem elimina totodată și colăceii supraetajați de pe abdomen în timp ce ne accentuăm activitatea la nivelul creierului. Să subliniez nevoia acestui lucru?

Secolul 21, secolul vitezei, trebuie să gândim ca atare..

Potențiale probleme cu inima?

Stresul cotidian e o adevărată tortură pentru cei mai mulți dintre noi, azi dar, putem preveni tahicardia foarte ușor bând cafea verde.

Stresul este cauzat și de lipsa somnului, lipsă care la rândul ei produce dezechilibre în organism ducând în cele din urmă la scăderea sistemului imunitar fapt care duce la apariția bolilor de tot felul și la o viitoare imposibilitate de vindecare a acestora.

Știu, sună alarmant, ăsta este efectul cafelei prăjite..

Nu, nu militez împotriva consumului de cafea prăjită, ci militez voluntar, în favoarea consumului de cafea verde.

Nu pot intra aici în toate detaliile privitoarea la beneficiile pe care le putem aduce sănătății noastre printr-un consum moderat de cafea verde în fiecare zi pentru că vreau să evit o întindere a prezentului articol.

Ceea ce puteți face pentru o înțelegere mai extinsă a acestor detalii este să intrați pe site-ul furnizorului de produse naturiste Charme Cosmetics, unde veți găsi, la fel ca mine, informații detaliate privitoare la o mulțime de produse naturale. O știre care menționează Charme Cosmetics se află aici. Astfel seriozitatea firmei Charme Cosmetics este verificată iar aportul acesteia adus industriei cosmeticilor și celei a produselor naturiste este dovedit ca fiind important.

Apropo, tot de aici îmi voi achiziționa și cafeaua de acum înainte..

Merită!

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: General Posted on: 21 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania