Pro și Contra LGBT

Salut!

Familia este uniunea dintre un bărbat și o femeie!

Trăim în Românica tată și Papa e mic copil!

Ce e ăla „gay”?

Băh, dacă l-am întreba pe Becali, un gay e progenitura lu’ nenea Satan, adică e atât de simplu.

Dar, oare chiar așa de simple să fie lucrurile?!!.. E ridicol, știu dar, se pare că cei mai mulți dintre parlamentari, asta cred și cum parlamentul reprezintă Boboru bre’!, e clar tete’ că românii asta cred.

Băh, îmi pare rău dar, nici Jijel Becali, nici boboru’ lu’ Pește și nici BOR, toate aceste organizații religioase la un loc, nu m-ar putea convinge că ”ADEVĂRUL”, e de partea lor.

Bre tată, lumea asta e dată diavolului, conform spuselor Bibliei (documentul suprem pe care toți discriminatorii sexual îl proclamă). Biblia (Noul Testament) întărește această idee când spune ”Prin aceasta se cunosc copiii Lui Dumnezeu și copiii diavolului. Oricine nu trăiește în ”neprihănire”, nu este de la Dumnezeu, nici cine nu iubește pe fratele său” (1Ioan 3, 10).

Observați din citat, cât de finuț este legată expresia ”nici cine nu iubește pe fratele său” de neprihănire?

Este clar că toți cei ce discriminează în vre-un anume fel pe aproapele lor îi fac rău și prin asta încalcă și cea de-a noua poruncă a decalogului, ”să nu depui mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău”, spunând că cei/cele cu orientări sexuale diferite nu sunt oameni sau că au pe diavolul în ei.

Ceea ce de fapt este și mai revoltător este faptul că cei mai mulți dintre aceștia încalcă în același timp, fiecare din cele zece porunci.

1. Prima poruncă spune ”Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, să nu ai alți dumnezei afară de Mine”. Discriminatorii sexual își fac propriul lor dumnezeu din faptul că se cred mai presus de El condamnându-i pe semenii lor.

2. Porunca a doua aduce mărturia împotriva așazișilor creștini (credincioși) și mai abitir. Porunca spune ”să nu îți faci chip cioplit, nici altă asemănare, nici să te închini lor.”.

Prin asta ”condamnatorii creștini” gen Becali, gen BOR până la urmă dar și a celorlalte biserici și denominațiuni care pe baza unor concepte proprii ajung să desconsidere într-atât specia umană încât ar nimici-o cu pietre. Păi toate bisericile ortodoxe sunt pline de icoane și chipuri cioplite, de doctrine care țin ”sfinții” și nu pe Dumnezeu.

3. Să nu iei Numele Domnului Dumnezeului tău în deșert.

Acum, ce înseamnă asta?, e clar că figurativul e prezent în expresie..

Zadarnici, în van, inutili, așa sunt cei cu ochelari de cal, toți îndoctinații în realitate, sunt doar niște drogați.

Majoritatea ăstora încep prin a spune ”no, eu nu am nimic cu persoanele LGBT, numai că nu îi vreau în societate, să se ducă undeva, în pădure și să trăiască acolo.”

Al scoate pe Dumnezeu în față pentru a-și justifica propriile lor trăiri, este o luare în deșert a Numelui Lui Dumnezeu.

4. Ziua Domnului, cinstește-o.

BOR-iciu’, Catoliciu’ și ăialalți, au ca zi de odihnă Duminica, care e de fapt Ziua Soarelui și nu Sâmbăta care e stabilită în Biblie ca ziua a șaptea, ziua de odihnă. În plus, o grămadă de alte sărbători sunt puse în Numele Domnului, luându-L încă o dată în deșert.

5. Cinstește pe tată-l și pe mama ta.

Băh frate, dintre toate asta e cea mai călcată, având în vedere că ăștia disprețuiesc ființa umană pe baza unor doctrine, e cu neputință să nu-și disprețuiască și părinții fiind conștienți de cine sunt părinții lor (cineva a spus că România e plină de curve și de bețivi..).

6. Să nu ucizi.

Aici, 99% din cei ce ucid sunt heterosexuali, ba mai mult, 80% dintre ăștia se declară credincioși, indiferent de credință. Pe scala asta persoanele LGBT, nici măcar nu figurează pentru că procentul e nesemnificativ cu totul, adică 0, 0 și ceva la sută..

Asta trebuie să ne spună ceva.. În plus, cele mai monstruoase fapte s-au făcut în numele religiei și al doctrinelor proferate de aceasta.

7. Să nu fii desfrânat.

E nevoie să contest asta cu argumente când faptele unora dintre preoți/preotese vorbesc de la sine? Eu cred că în România nu există cuplu care să nu fornicheze, nu există femeie sau bărbat care să-i fie în totalitate fidel/fidelă partenerei/partenerului.

8. Să nu furi.

Uh, nu am auzit de-un poponar care să fure, eu nu am auzit..

Ați văzut însă popă care să nu o facă?!!!!!!!!!!..

9. Am vorbit mai sus de porunca a noua..

10. Să nu poftești nimic din ce e al aproapelui tău.

Îndoctrinații toți poftesc la ce e al aproapelui lor. Ați văzut în ce se plimbă PreaFericel?.. Știu, și-a cumpărat pe banii BOR dar, banii ăia sunt din buzunarele celorlalți îndoctrinați care-i formează biserica.

După cum observați, faptele vorbesc mai grăitor decât doctrinele.

Acum, parlamentul e suveran în numele populației și nici nu-i pot condamna pe cârnații din parlament pentru gestul lor, îi prostesc și ei mai departe pe proști..

Ideea este următoarea, Biblia ne învață să le facem semenilor noștri ceea ce vrem ca aceștia să ne facă nouă, atâta timp cât rămânel în această învățătură biblică și ne comportăm ca atare, vom rămâne și în Favoarea Domnului cu siguranță.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Opinii Politice Posted on: 12 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania