Prezidențiabilii

There can be only one!

Victor Ponta

SUNT CORUPT SI INFRACTOR

Victor Viorel Ponta, SUNT CORUPT SI INFRACTOR

 

este un viclean mediocru, un mincinos iremediabil și un prost monumental. Acesta este un mișel care te-ar lovi pe la spate oricând fără să stea pe gânduri. Oridecâte ori nu știe ce să spună acesta minte astfel Ponta minte în fiecare zi exact cum respiră deoarece inteligența lui este cea a unui mediocru (George Călinescu) cu ambiții de veșnic ucenic.

Ponta este atât de josnic încât dacă va ajunge în turul 2 cu Elena Udrea nu voi fi mirat dacă va spune că a avut-o și el și că e o ștoarfa.

 

 

Klaus Verner Iohanis

CANDIDAT PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI

Klaus Verner Iohanis – CANDIDAT PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI

este idealul prezidențiabil în gândirea unora el însa este un gângav cu inteligență de primar. Știți cum semnează un primar?..

Exact, ca primarul!..

Elena Udrea

CANDIDAT PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI

ELENA UDREA – CANDIDAT PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI

Ucenica lui Băsescu este o katana menită să fie politician corect.

Aceasta poate despica firul de păr pe verticala in orice confruntare. Nimeni nu îi poate face față deoarece este extrem de bine informată, are un vocabular suficient de stufos și o predilecție către argumentări ce nu lasă loc de întors.

Din acest motiv nici Ponta și nici Iohanis nu va accepta să o înfrunte pe această veritabilă onna-bugeisha.

Teodor Meleșcanu

UN PORC COMUNIST

UN PORC COMUNIST CE ARE CONCEPȚII SECURISTE

 

 

este un comunist cu aere de capitalist. Deși în mod cert funcțiile pe care le- ocupat de-a lungul vieții ar fi putut să îl propulseze în funcția de președinte al României cu ușurință acesta a rămas sub amprenta unui regim totalitar în speță regimul comunist. Meleșcanu face parte din generația lui Ion Iliescu lucru care se reflectă necontenit în comportamentul său la fel de mișelesc ca și al lui Ilici.

Dacă ar fi să aleg un președinte dintre cei 4 candidați în mod sigur alegerea mea s-ar îndrepta către Elena Udrea deoarece este singura dintre aceștia care îmi dă o oarecare siguranță.

Etichete: Filled Under: Opinii Politice Posted on: 21 October 2014

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania