Prețul succesului

 

p_005
Succesul garantat nu poate în nici un fel purta pecetea mediocrității. Ca oameni, ca antreprenori sau ca orice altceva în viață este absolut necesar să vă străduiți să atingeți cel mai bun potențial de care sunteți capabili.
Acest deziderat propune să luați ce e mai bun de la viață și să tindeți către ceea ce e mai bun pentru voi. Doar în momentul în care dăm tot ce putem și privim înapoi putem spune că suntem mulțumiți.
Succesul este o stare de fapt obținută prin auto-disciplină și prin nerenunțare în fața piedicilor și a temperiilor care pot apare de-a lungul călătoriei noastre prin viață. Jumătățile de măsură nu pot cântări nici ele ca succese și veți descoperi ceea ce puteți realiza doar impunându-vă un astfel de comportament.

În cele din urmă această nerenunțare îi diferențiază pe oamenii de succes de cei care nu realizează nimic în viață. Cu toții spunem că dorim să reușim în ceea ce ne prppunem în viață dar doar foarte puțini dintre noi vor fi de fapt determinați să dea acel ”extra efort” în schimbul atingerii scopurilor pe care și le-au propus fapt care determină în cele din urmă succesul. Cât de bine reușiți este un factor determinat de dorința voastră cu privire la succes și cu cât vă doriți mai mult să reușiți cu atât va fi mai probabil să o și faceți. Ce înseamnă reușita pentru voi și cât de hotărâți sunteți să atingeți succesul, în ce măsură sunteți pregătiți să mergeți până la capăt pentru acesta reprezintă factori determinanți ai progresului vostru în viață în general și ca oameni de afaceri în special.Fiți cea mai bună variantă a voastră și mediocritatea va fugi de voi deoarece un scut va crește în jurul vostru și vă va proteja de aceasta.În acest sens cred că este bine să înțelegeți câteva principii ce vă vor ajuta să mergeți pe drumul succesului.

Nu contează mărimea unui proiect sau a unui scop, ceea ce contează este să faceți tot ceea ce este posibil pentru realizarea acestuia deoarece doar așa veți atinge succesul.

Atunci când credeți că ați făcut deja tot ce era posibil de făcut opriți-vă și întrebați-vă dacă puteți îmbunătății eforturile deja depuse. Veți fi uimiți de posibilitățile care vi se vor înfățișa.

Fiți flexibili ca antreprenori dar și în viața de zi cu zi, adaptați dar păstrați-vă pprincipiile solide deoarece acestea reprezintă fundația pe care vă întemeiați succesul. E bine să planificați pentru succes dar în același timp să rămâneți să faceți schimbări în planurile voastre. Principiile voastre să rămână de neclintit.

Nu renunțați!

Acestea sunt doar câteva din principiile pe care le-am ales să îmi ghideze viața. Adăugați existenței voastre acele principii care vă fac să creșteți și rămâneți fideli lor pentru ca succesul vostru să fie astfel garantat.

Notă:

Este în regulă să vă opriți când vă este greu dar în același timp este bine să reveniți în cursă deoarece concurența nu vă va da niciodată un wildcard care să vă pună în frunte indiferent de cât de mult vă doriți succesul.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare Posted on: 18 March 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania