Poruncile succesului în 2017

Salut!

Am început un an nou, noi așteptări noi planuri sau vechi, e un nou început.

Dorințele mele pentru voi sunt dorințele mele pentru mine.

În acest nou an vă doresc tuturor:

Lucrați, lucrați,  lucrați

Să continuați să lucrați la ceea ce vă face fericiți. Lucrați zilnic, la ceea ce vă doriți să realizați, nu dați înapoi și nu renunțați. Nu va fi ușor, de aceea este important să vă placă ceea ce faceți, cu alte cuvinte lucrați de plăcere.

Interese reale, satisfacții reale

Lucrați pentru a vă îmbunătății performanțele atât pe plan profesional cât și din punct de vedere al dezvoltării personale. Pentru a vă place cee ce faceți, este esențial să aveți un interes real în acel lucru, adică să aveți ceva important de câștigat, important pentru voi.

Pas cu pas, faceți lucrurile pe rând

Nu vă grăbiți, concentrați-vă pe rezultate, faceți lucrurile pe rând, unul câte unul, pas cu pas veți parcurge toată cărarea și veți ajunge să dezvoltați abilități reale în privința lucrurilor care vă interesează și la care lucrați.

Principii și valori morale

Vă amintiți când v-am îndemnat să faceți lucrurile care vă plac, pentru a continua, chiar și în fața greutăților?, (citiți mai sus). Acum, este necesar să completez îndemnul adăugând următoarele:

Evitați să căutați interesele materiale de dragul acestora deoarece, toate lucrurile bune se nasc din dragoste, așadar, căutați dragostea în tot ceea ce faceți și faceți lucrurile care vă aduc satisfacții emoționale și morale și care se fundamentează pe principii solide. Găsiți valoarea morală în ceea ce faceți și racordați-vă la acesta pentru ca acestea să vă pompeze sângele motivației și al interesului în proiectele voastre.

În felul acesta veți înlătura orice temeri care v-ar putea opri din progresul vostru către obținerea premiului și anume a succesului.

Întăriți-vă pe principii și valori și urmați-le acestora

Amintiți-vă permanent principiile și valorile care  vă sunt călăuze și stâlpi de susținere în strădaniile voastre și serviți cauzelor către care acestea vă îndeamnă. În felul acesta veți găsi resursele necesare rezolvării tuturor problemelor și depășirii acestora cu un succes care să vă mulțumească (știți cum se spune: locul doi e doar o medalie).

Noi luptăm, nu cedăm și nu renunțăm

Insistați să nu cedați, vor veni și căderi, eșecul e de multe ori inevitabil dar acesta este un lucru bun, învățăm mai multe lucruri din eșecuri, așa că nu vă temeți, ridicați capul sus, privirea înainte (pentru că aceasta este singura direcție în care puteți merge) și mențineți pasul. E doar un drum, ați face bine să vă bucurați de el, e drumul vostru.

Presiunea e mare atunci când miza e mare, concentrați-vă pe rezultate, precum am spus, faceți lucrurile în mod înțelept și nu luați în considerare criticile neconstructive, evitați persoanele negative și care nu aduc pozitivitate în viața voastră deoarece ținta voastră e mai importantă decât prieteniile mojice.

Acum, astea fiind spuse, rămâne să vă mai dau un bonus, ca de an nou. Bucurați-vă dragilor, căutați lucrurile bune, faceți-vă prieteni/cunoștințe noi și creați legături care să aducă plus valoare vieții voastre, luați aminte la ce se întâmplă în jurul vostru, ascultați, chestionați și rămâneți alerți (cine?, de ce?, unde?, când?, cum?) la tot ce se întâmplă, fiți de asemenea și în acest fel, fericiți cu toții!

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 1 January 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania