Planul meu pentru 2017

Salut!

În precedentul articol v-am prezentat câteva dintre obiectivele pe care mi le propun pentru anul ce vine. Este de bun simț faptul că, este o idee bună să vă prezint și modul în care voi planifica și duce la îndeplinire ceea ce mi-am propus.

În ceea ce mă privește, stabilirea unor ținte SMART, are legătură în special cu modul în care îmi organizez viața.

Ok, am stat și am făcut următoarele, în secvență:

– Am determinat cu precizie care este motivul pentru care realizarea cu succes a acestor obiective este importantă pentru mine. Acest motiv/obiectiv este unul pe care îl pot defini cu exactitate și în detalii concrete.

– Am identificat cu exactitate lucrurile care trebuie duse la îndeplinire și lista cu sarcini pe care va fi necesar să le execut în vederea asigurării fiecrăui obiectiv în parte.

Scopul în care mi-am propus, printre altele și aceste obiective este acela de a veni cu soluții de studiu efectiv a ceea ce înseamnă afacerile în general și afacerile online în special, soluții care să ofere informațiile necesare pentru ca oricine, interesat, să poată avea posibilitatea de a afla despre aceste lucruri.

În sensul acesta, atât ABCS/OLBMS cât și blogul meu personal, AlexPopa.ro reprezintă, motorul acestui vehicul care este, SCOPUL și ducerea acestuia la îndeplinire, cu succes.

Obiectivele acestor proiecte sunt SMART, specifice-măsurabile-abordabile-realizabile-trasabile în timp.

– Am impus ca obiectivele să fie verificate trimestrial, permițându-mi în felul acesta să măsor progresul proiectului per ansamblu.

ABCS/OLBMS

Așadar, având în vedere că obiectivul pe care mi l-am propus să îl ating până la sfârșitul anului 2017, este de a înregistra 100 de studenți/utilizatori noi pe platforma ABCS/OLBMS și crearea a 30 de cursuri noi. În felul acesta, socotesc că obiectivul fiecărui trimestru, presupune crearea a 7-8 cursuri și înregistrarea a 33 de cursanți/utilizatori noi.

AlexPopa.ro

Pentru blogul meu, am setat ca obiectiv general pe întreg anul, scrierea a 300 de articole și creșterea traficului cu 50%. Este de înțeles faptul că, voi scrie 75 de articole per trimestru

și voi crește traficul pe site cu 12.5% în fiecare trimestru al anului.

Nu am stabilit încă temele pe care voi scrie articole sau voi crea cursuri însă presupun că și acestea vor fi la fel de smart.

Cam asta este per total planul pentru proiectele, care se vor educaționale, OLBMS/ABCS și AlexPopa.ro.

În rest, odată întocmit și pus în aplicare planul, proiectul va fi ușor de îndeplinit. Acest lucru îmi va permite să îmi iau o perioadă de relaxare și să mă dezvolt pe plan personal ceva mai accelerat și mai pronunțat decât la momentul de față, când sunt stresat de multitudinea de lucruri care se întâmplă în jurul meu și care presupun existența unor influențe externe pentru a finaliza un succes.

100 de cărți pe care le voi avea de citit în 2017, înseamnă 25 de cărți per trimestru, asta e ușor de realizat deoarece este una din plăcerile pe care mi le pot permite și de aceea, este un obiectiv pe care l-aș adăuga în categoria PLĂCERE PURĂ.

Acestea fiind spuse, vă doresc tuturor, să fiți productivi și de succes acum și întotdeauna de acum și mai cu seamă (obiectiv specific), în 2017.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare,Dezvoltarea afacerii,Munca de acasă,Productivitate Posted on: 30 December 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania