Percepții greșite despre afacerile pe internet

p_040
În articolul de astăzi vom discuta un pic despre afacerile online și despre motivele pentru care astfel de afaceri cel mai adesea eșuează.

Întrebări:

De ce muncim?

La ce ne ajută să muncim zilnic la locul de muncă și nu ar fi mai bine să ne petrecem viața bucurându-ne de plăcerile vieții din moment ce conform proverbului nu există decât una!?

Răspuns:

Păi ar fi mai bine dar pentru asta este nevoie de bani, muncim pentru a putea plăti pentru lucrurile care ne bucură în viața de zi cu zi.

Da, desigur că știam răspunsul dar o subliniere mai accentuată a acestuia este binevenită. Ne trezim zilnic și mergem la job-urile noastre unde cheltuim timp din tolba și așa limitată. Dar cu toții deși cei mai mulți nu vor recunoaște ne gândim că trebuie să existe o modalitate mai simplă de a ne câștiga existența.

Și chiar există, în fiecare zi o parte dintre noi ne trezim și mai că nu e necesar nici măcar să ne ridicămde pe pat pentru a începe să câștigăm bani și astfel să câștigăm timp în loc să îl cheltuim cu eforturi substanțiale.

Sună bine așa este?!

Da sună bine de fapt sună a soluția ideală. Yeah baby dar mulți dintre noi frustrați fiind cu privire la propria existență, la slujbele nesatisfăcătoare și la eforturile adesea covârșitoare și lipsite de sens depuse pentru menținerea unui loc de muncă care nu ne aduce nici măcar venitul unui trai decent clachează. Nepregătiți, fără o educație propice renunțăm la job-urile astea care sunt o pierdere de timp și intrăm în afaceri pe internet fără să știm că singura opțiune va fi un eșec încă și mai mare.

Eu și experiența personală

Sunt în domeniul afacerilor pe internet din 2007 și am avut și eșecuri dar și succese mai multe eșecuri însă am rămas cu experiența. 90% din afacerile începute pe internet vor eșua în primele 4 luni. Am căzut de atâtea ori încât am pierdut de mult numărul exact.

Fiecare decizie cu asemenea implicații ar trebui cântărită cu atenție și o decizie privitoare la aceasta ar trebui luată doar în deplină cunoștință despre rezultatele imediate care își vor face cunoscută existența în viața voastră.

Înainte de a decide renunțarea la un venit sigur dar solicitant ar trebui să vă considerați opțiunile. Internetul oferă oportunități clare și avantajoase dar odată cu acestea riscul eșecului este la fel de mare.

Eventualitatea succesului

Succesul este foarte volatil și deloc accidental când vorbim despre Internet Marketing. Succesul vine ca urmare a unor factori bine determinați. În primul rând succesul își formează un fundament atunci când oamenii și-au format opinii potrivite cu privire la Internet Marketing și la mecanismele implicate în funcționarea acestuia. Trist este că majoritatea celor ce se apucă să investească timp și bani în acest tip de afaceri sunt simpli profani ce nu au nici cea mai vagă despre cum se conduce o astfel de afacere și cum să-și asigure succesul.

Nu oricine poate fi antreprenor

Știu că în multe dintre articolele de pe acest blog vorbesc ca și cum oricine cu o idee bună poate clădi o afacere de succes și este adevarat. Reafirm această idee deoarece cred cu tărie în ea. De cele mai multe ori la fel stau lucrurile și în Internet Marketing. Acest tip de afacere nu este cu mult diferit de afacerile clasice. Lucru straniu însă este că aceleași persoane care nu ar începe o afacere offline nici în ruptul capului și care nu dețin nicidecum fundamentul începerii unei afaceri dar nici voința de a-l obține se gândesc că ar putea da lovitura pe internet.

Aceștia intră în afaceri pe internet cu ideea  că din acel moment nu vor mai trebui să se trezească și să meargă la muncă. Oamenii aceștia consideră că vor lucra când și cum vor avea ei chef și vor câștiga suficient. Da vor câștiga suficient asta însemnând NIMIC. Aceștia se așteaptă să nu mai lucreze mult sau cu străduință.

Cruda realitate

Procentul mare de eșecuri este cauzat în principal de această mentalitate absolut nefastă și lipsită de sens.

Dintr-un motiv bizar mulți dintre cei ce iau decizia de începere a unei afaceri pe internet sunt seduși de ideea că afacerile pe internet sunt foarte ușor de condus iar banii, og banii sunt mulți și pentru oricine să-i culeagă. Ei cred că prin faptul că își creează un website și își pierd timpul pe site-uri de socializare devin automat oameni de afaceri.

Greșit!!!

Conducerea cu succes a unei afaceri online cere determinare, disciplină și o rigoare aparte.

Voi ce credeți, cu un simplu website deveniți milionari peste noapte?

Well, succes!

Etichete: , , , , , Filled Under: Bani,Startup de bază Posted on: 12 February 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania