Pe calea succesului

p_070
Conceperea unei filozofii propice

Această caracteristică este foarte importantă deoarece aceasta pune bazele a ceea ce veți însemna ca antreprenori dar și ca oameni și poate însemna succesul sau eșecul vostru în ambele domenii.

Dezvoltare personală 

Este bine să încercați să vă lărgiți orizonturile permanent. Indiferent că este vorba de educație, dezvoltarea unor noi abilități sau chiar a unor obiceiuri noi sau renunțarea la unele vechi economisiți în acest sens.

Formarea personală permanentă este un deziderat în ziua de azi. De aceea fie că vă întoarceți să vă continuați studiile sau doar decideți să luați căteva sesiuni de cursuri  este o idee bună să investiți în dezvoltarea voastră personală.

Această filozofie de a vă îmbunătăți permanent performanțele deoarece evoluam tot timpul și ne schimbăm în mod constant este și mai corectă dacă ne schimbăm în bine.

Învățați, apoi faceți evaluările necesare pentru a produce acele schimbări în viața voastră pentru ca să vă atingeți scopurile privind atât viața cât și cariera voastră.

Din acest punct de vedere și nu numai excelența să vă fie unul din scopurile pe care să doriți să îl atingeți indiferent de domeniu. Instruirea continuă este cea mai puternică armă împotriva sărăciei de toate felurile și este deasemenea cea mai sigură cale către progres.

Este de așteptat ca pe parcurs ce vă veți dezvolta să aveți nevoie de susținere morală, financiară etc. de aceea este o idee foarte bună să vă formați în anturaje unde acest ajutor poate fi primit (spune-mi cu cine te însoțești ca să îți spun cine ești).

A cunoaște ceea ce ne dorim cu adevărat poate face subiectul unei întregi filozofii dar în mod real a ști ce vrem să realizăm constituie un atuu important în atingerea oricărui obiectiv. De aceea este important să vă decideți ce anume dorițicu adevărat.

Fiți clari și conciși în a descrie această dorință a voastră, puneți-o pe hârtie și contemplați conceptul a ceea ce înseamnă această dorință a voastră apoi treceți la acțiune și puneți-o în practică. În cazul în care dorința voastră cu privire la ceea ce încercați să realizați nu este suficient de puternică este posibil ca eforturile voastre să fie irosite iar obiectivul vostru să eșueze. Fiți determinați în ceea ce faceți mânați de o dorință autentică în această privință.

Regula de aur

Pentru a atinge succesul este imperios necesar să știți cu exactitate ce înseamnă pentru voi acest succes, care este dorința voastră cea mai arzătoare în privința asta. Identificați elementele constitutive ale succesului atât în viața personală cât și în carieră. Dedicați-vă angajamentelor pe care le faceți și vă veți construi un caracter puternic deasemenea.

Punerea în practică

Trecerea la fapte poate stârni frica în mintea oricărui antreprenor începător. Învățați, luați notițe, analizați, evaluați dar treceți la acțiune și pune-ți în practică ceea ce doriți să realizați. Știu că este înfricoșător, știu că pot apare piedici care vă pot descuraja și chiar provoca să renunțați dar impuneți-vă să reușiți iar succesul va fi al vostru. Dezvoltați-vă mentalitatea că puteți realiza tot ceea ce vă propuneți. Trei cuvinte am pentru voi:

  1. Continuați
  2. Continuați
  3. Continuați

Rețineți că tot ceea ce întreprindeți vă va conduce ori mai departe ori mai aproape de scopul vostru și nu există cale în care puteți evita acest rezultat.

Evitați distragerile de orice fel din moment ce acestea vă pot direcționa atenția către lucru mai puțin importante. Asigurați-vă ca știți care este obiectivul vostru și direcționați-vă atenția în acea direcție.

Acțiunile constante vor da roade în mod cert dacă vor fi direcționate corect. Este bine să știți că în afaceri veți obține doar ceea ce meritați iar șansa vă va favoriza doar dacă veți fi pregătiți pentru ea.

Astfel pregătiți-vă permanent pentru succes că este mult mai bine să îl așteptați fiind motivați de o pregătire constantă.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare Posted on: 30 September 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania