Pagini de Promovare pe Facebook

Salut!

În articolul de ieri am vorbit despre beneficiile pe care ni le poate aduce o Pagină de Promovare.

Pentru început, accesăm Managerul de Anunțuri Facebook:

Acesta se află în partea stângă de sus a paginii. În continuare vom apăsa butonul pentru crearea unui anunț  care ne va                                                                      situa chiar în Managerul de Anunțuri. Aici vom alege obiectivul campaniei noastre de marketing.

Obiectiv

Din moment ce aici vorbim de Pagini cu Anunțuri vom alege ca obiectiv stabilirea unei comunicări cu o audiență cât mai largă, putem face asta alegând ”Reach/Impact”, din meniu. Făcând asta, următorul pas este să apăsăm butonul ”Crează cont de publicitate”, de mai jos.

Apoi, alegem teritoriul și Țara, moneda și fusul orar.

Atenție!!!

Monedă şi fus orar

Toate datele cu privire la raportare şi facturare vor fi înregistrate folosind această monedă şi acest fus orar. Pentru a modifica ulterior moneda şi fusul orar, va trebui să creezi un cont de publicitate nou.

Ceea ce va urma când vom apăsa butonul ”Continuă”, presupune selectarea cu atenție a audienței la care vrem să ajungem. Vom adăuga în meniul ”Locații”, țările unde se află publicul nostru țintă, vârsta între care este cuprinsă acesta, sexul acestuia, limbile în care audiența aleasă de noi poate comunica și bugetul pe care îl alocăm acestei campanii publicitare (e bine să ne amintim că Facebook va cheltui exact atât cât îi vom aloca, așadar, un buget de 30 de Lei/zi ar trebui să fie suficient pentru a ne atinge obiectivele și să nici nu cheltuim prea mult.

Format

În ceea ce privește formatul, putem alege din variatele dimențiuni și opțiuni sau putem alege pagina Noastră publicitară pe care am creat-o deja.

Procedând în felul acesta vom avea o Previzualizare a anunțului nostru și îl vom putea modifica în așa fel încât să corespundă criteriilor noastre.

În continuare vom plasa comanda și vom aștepta 1.82.mld de Like-uri și comentarii.

După cum am mai spus, Facebook, evoluează permanent și ceea ce a început ca un simplu site de distribuire de fotografii, este în acest moment locul unde peste 1.82 de miliarde de oameni se pot întâlni, virtual. Din punctul de vedere al campaniilor de marketing, nu există un alt loc mai bine plasat unde afacerile își pot promova și vinde produsele și/sau serviciile.

Campaniile publicitare pe Facebook sunt foarte flexibile permițând schimbarea acestora în orice moment pentru a putea fi adaptate schimbărilor care apar atât în piață cât și pe platforma Facebook.

Unelte de monitorizare a eficienței publicitare precum Facebook Analytics permit testarea, evaluarea și modificarea strategiilor în timp real.

Paginile pot ajuta afacerile să-și creze o identitate, un brand prin apariția în graficul social, harta legăturilor dintre oameni și lucrurile pe care aceștia le consideră importante. Așa se face că de fiecare dată când cineva intră în contact cu pagina afacerii noastre, acțiunile acestora apar în pagina cu știri, ceea ce crează rumoare.

În concluzie, primul pas în construirea unei prezențe pe Facebook, poate fi făcut cu Paginile de Promovare Facebook.

Afacerile cresc și se dezvoltă odată cu cei ce le întrețin, este o idee bună să întreținem interesul publicului nostru cu serviciile oferite de Facebook.

Succes!

Etichete: , , , , , Filled Under: Dezvoltarea afacerii,Marketing și vânzări,Media Socială Posted on: 27 February 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania