Optimizare webm SEO de calitate cu Targetweb

Salut!

SEO (Search Engine Optimisation), Optimizarea pentru Motoarele de Căutare este din ce în ce mai dificil de intreprins, nu mai trăim de mult timpurile  în care cu câteva cuvinte cheie plasate în câteva articole puteam ajunge pe prima pagină în Google.

În ziua de azi, din cauza sau datorită concurenței acerbe din mediul online și a problemelor pe care motoarele de căutare le pun, webmasterii și marketerii trebuie să găsească timp să învețe/să se pună permanent la curent cu privire la metodele de promovare care apar frecvent.

Sigur, ca proprietari de website-uri, de afaceri online sau cu promovare online și de webmasteri am putea să ne punem pe treabă și să implementăm câteva metode de optimizare a website-urilor noastre schimbând câteva cuvinte cheie, scriind câteva articole pe săptămână și/sau plătind câțiva prieteni pricepuți care să execute câteva campanii de spamming și sigur să le plaseze pe rețele sociale cu potențial și putem ajunge în câteva zile pe prima pagină în Google.

Asta până ziua următoare, când Google Panda va face câteva scheme de kungfu și ne va arunca la coșul de gunoi.

Este simplu, Google dorește să ne furnizeze cele mai bune rezultate și face asta utilizând diverse metode de catalogare care se schimbă periodic precum Pagerank. Google Panda este răspunsul Google la problema apariției site-urilor slab calitative în primele pagini rezultate din căutări și în acest mod, prin calcularea Pagerank-ului, Google controlează statutul real al oricărui site indexat de acest motor de căutare. Problema este că motorul nostru de căutare, buclucaș cum este, schimbă regulile după bunul lui plac, ca un stăpân pe tarlaua lui și dacă nu știi cum să îți optimizezi site-ul cel mai probabil vei fi retrogradat și dus în străfundurile internetului, dacă, conținutul website-uluinu este înalt calitativ, cuvintele cheie nu sunt tocmai bine alese și dacă link-urile care curg dinăuntru website-ului nostru și înspre website-ul nostru nu sunt relevante conținutului riscăm o expulzare serioasă din Google.

Pentru a înțelege de ce este necesar să fim experți/specialiști în optimizare web și să nu luăm cu ușurință această sarcină extrem de sensibilă, să luăm la rost ceea ce spune Google despre un site înalt din punct de vedere calitativ.

Google zice că, conținutul website-ului nostru trebuie să fie de încredere pentru a fi catalogat ca acceptabil.

De asemenea, acesta ne întreabă dacă acest conținut este scris de un expert/specialist sau este așa, ca la România, mai superficial..

De aici rezultă că Google își ia foarte în serios scopul, ceea ce ar trebui să facem și noi ca adminstratori de web, afaceri etc.

Ce e de făcut?

Păi recurgem la serviciile oferite de o firmă specializată în domeniu, cu ani de experiență și cu o echipă loială rezultatelor.

O astfel de agenție este Targetweb unde vă și îndemn să vă îndreptați pentru a vă asigura că site-ul vostru este bine situat în Google.

Site-ul vostru personal, magazinul vostru online, site-ul de afaceri al companiei nu se ridică la nivelul așteptărilor, bazele de date se împiedică des, paginile se încarcă greu și randamentul este minim?

Accesați aici servicii SEO profesionale oferite de targetweb.ro.

Agenția Targetweb, www.targetweb.ro este recunoscută în domeniu și preferată de branduri mari dar și de afaceri aflate la început, ceea ce o recomandă ca fiind soluția cea mai viabilă din România în domeniul optimizării și a promovării web.

Agenția adaptează bugetul oricărui client și cerințelor acestuia pentru ca acesta să se poată adapta, organiza și să își poată planifica fiecare pas al afacerii lui în siguranța bugetului său.

Avantaje Targetweb

Peste 700 de bloggeri și jurnaliști pot scrie despre voi articole care vă vor face website-ul relevant motoarelor de căutare și conținutul acestuia rapid de găsit celor în căutarea serviciilor și/sau produselor pe care le oferiți.

În felul acest, promovarea website-ului se va face de către o echipă profesionistă, în mod organizat, conform unui plan bine stabilit și încadrată într-un termen rezonabil.

Astfel numărul vizitatorilor voștrii va crește, aceștia vor putea cu ușurință fi convertiți în clienți sau vizitatori frecvenți, afacerea și ranking-ul site-ului vostru vor crește și ele exponențial rezultând în satisfacția tuturor celor implicați, totul obținut doar prin serviciile oferite de Targetweb.

Încă un lucru garantat de colaborarea cu Targetweb este că website-ul vostru va atinge rezultate de top.

Pentru cei care cred că optimizarea webeste ușor de făcut, iată aici un ghid pentru începători:

Succes!

 

Etichete: , , , , , Filled Under: General Posted on: 1 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania