Oportunități de câștig de bani

p_070

 

Hai să recunoaștem, tuturor ne plac banii și totodată ne place să ne angrenăm în situații în care să îi câștigăm cât mai ușor. De aceea unii dintre noi pe lângă job-ul stabil obișnuiesc să facă și așa numitele comisioane. Mai cu seamă în această perioadă din an, în prag de sărbători, cu siguranță ne-ar putea folosi niște venituri în plus.

O extra activate de succes generatoare de venituri se poate transforma la un momentdat într-o slujbă permanentă. Ideile productive implică de obicei un interes preexistent sau o abilitate care poate fi valorificată. Ca și în cazul specific al inițierii unui startup, pentru a găsi o idee care să vă ajute să câștigați niște bani în plus, este nevoie să decideți la ce anume sunteți pricepuți.

Ca un exemplu am să iau de curând sărbătoritul Holloween, această nou adoptată sărbătoare, s-a dovedit foarte prolifică pentru unii dintre antreprenorii români, fie ei și amatori, unii dintre aceștia având o viziune nouă despre cum ar putea profita de situație.

Crearea de felinare din dovleci, de costume și accesorii pentru Holloween și vânzarea acestora la prețuri mai mult decât rezonabile, idee la fel de împrumutată ca și sărbătoarea în sine a produs profituri bunicele antreprenorilor vizionari.

După cum bine observați, puteți fi creativi și să creați felinare foarte comerciale sau vă puteți dovedi a fi niște excepționali designeri și să creați vestimentații deosebite potrivite pentru diverse ocazii. Există oameni care crează seturi de îmbrăcăminte pentru păpuși.

 

Cum puteți crea un cadou dintr-o cutie de cereale.

Posted by Craftingeek* on Wednesday, November 4, 2015

Produsele de artizanat suntși ele interesante și permanent la modă, acestea sunt produse ce se vând indiferent de starea economică a unei țări. Crearea de bijuterii sau chiar picturi pot reprezenta și ele modalități de îmbunătățire a veniturilor.

Ideea care se întrezărește mai sus este că dacă doriți să vă îndepliniți ideile prin care să faceți bani este bine să vă faceți reclamă și să răspândiți vorba despre abilitățile voastre.

Există nenumărate moduri în care puteți câștiga bani și prin intermediul calculatorului. Există foarte multe firme pe internet care conduc sondaje pe o mare diversitate de teme, vă puteți face un cont pe site-ul unora dintre acestea și să treceți la treabă. Acum, eu știu că plățile nu sunt extraordinare și este oarecum agasant să tot dați click pe diverse link-uri sau să citiți foarte multe e-mail-uri, mai ales dacă acestea sunt scrise într-o limbă străină dar unele dintre aceste firme conduc și competiții în care câștigurile sunt ceva mai mari. O altă idee este aceea de a face achiziții și a vinde prin intermediul site-urilor de licitații.

După cum vedeți, nu ducem lipsă de opțiuni de muncă în ziua de azi, trebuie însă voință de a și munci. Motive pentru care să vociferăm împotriva nora și a altora că nu avem locuri de muncă.

Există o mulțime de alte căi prin care v-ați putea îmbunătăți veniturile, așadar voi știți mai bine când, cât și pentru ce aveți nevoie de bani. Nu stați pe gânduri și îmbunătățiți-vă cunoștințele în orice domenii doriți. Încă un lucru bun este să vă specializați pe diferite domenii de interes.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Bani,Munca de acasă Posted on: 5 November 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania