Oportunități de afaceri online

p_055

Salut, iată și o întrebare:

– S-au mutat toate locurile de muncă pe internet?

La prima vedere aș răspunde ”Oh God, no!” dar, în lume de când cu recesiunea și în România, de când cu ”Revoluția/Capitalismul” locurile de muncă se află într-o oarecare perioadă de penurie.

Da, după părerea mea, faptul că internet-ul oferă atât de multe oportunități de câștigare de venituri este un lucru excepțional și bun.

Afacerile pe internet acum

Românii au început să își facă o idee din ce în ce mai avizată cu privire la afacerile conduse de acasă, de nu, uitați-vă la Okazii.RO, câte magazine există pe acel website, site-ul de Okazii a devenit practic un hypermarket cu posibilități  nelimitate de extindere. Așa este, Okazii.RO oferă posibilități reale de afaceri românilor.

Astfel dragilor, dacă încă credeți că nu dispuneți de cunoștințele necesare dezvoltării unei afaceri online eu vă invit să vă gândiți un pic mai mult și mai repede, nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă voi.

Probabil că în acest moment vă întrebați ”Doamne, ce aș putea să vând eu?”.

Păi gândiți-vă, regulile din afacerile clasice sunt perfect valabile și în afacerile online, doar mediul de desfășurare se schimbă. Aveți nevoie de un produs care prezintă cerere iar în lumea de azi cele mai comercializate produse sunt acelea care distrubuie informații.

Pariez că dacă v-aș fi întrebat ”care sunt cele mai vândute produse în acest moment” ați fi spus ”produsele Apple sau Samsung”, bun, e un răspuns ok dar nu, Informațiile au fost și încă sunt cele mai căutate produse, o vorbă românească spune, ”dă-i omului un pește și va mânca o zi, dă-i o undiță și învață-l să pescuiască și va avea mereu ce să mănânce”. Informațiile în consecință sunt la mare căutare iar consultanții din toate domenile sunt cei mai bine plătiți oameni.

Ce fel de informații – Ascensiunea experților

Ceea ce a provocat această explozie de afaceri pe internet (extrem de mulți au devenit multi-milionari), este faptul că a avut loc o conștientizare de sine, mulți și-au dat seama de potențialul propriu și de faptul că au ceva de oferit în domeniile lor și s-au declarat ”experți” în domeniile în care activau.

Cărți și cursuri digitale

În lumea digitală există o necontenită căutare după produsele legate de informații, produse precum cărțile digitale pe domenii variind de la afaceri la ornitologie (mai bine spus legate de orice domeniu de activitate), sau cursuri de tot felul, la fel în orice domeniu de activitate. Articolele pot fi și ele icluse în această categorie.

Extindere capabilități

Tot un fel de produse pot fi și produsele digitale grafice, șabloanele și plugin-urile pentru website-uri sau pentru alte produse digitale. În lumea virtuală un website vizual atrăgător contează mult, astfel oamenii caută metode de îmbunătățire a acestuia și achiziționează font-uri, imagini, text, cod, script-uri etc.

Vestea mea bună pentru voi este că nu este necesar să petreceți timp voi înșivă cu crearea unor astfel de produse, există programe de afiliare în care vă puteți înregistra după care să treceți la vânzarea de produse.

Stai, despre programe de afiliere este vorba?, man de ce n-ai spus de la început că nici nu mă oboseam să citesc, e greu..

No, nu neapărat despre programe de afiliere care propun vânzarea de produse în afacer țării și presupun cunoașterea unei limbi străine. Vă puteți crea siguri produsele digitale și apoi să le vindeți,

Imaginați-vă că furnizați consultanță în domeniul achiziționării de fonduri europene, ce anume v-ar putea împiedica să creați niște produse pe care mai apoi să le vindeți?

Rețineți, cele mai bune oportunități de afaceri pe internet nu sunt deținute de afiliați ci de chiar cei care pun în mișcare programul. Așadar, cu niște produse pentru care există cerere și cu un sistem complet automat o afacere pe internet devine o afacere foarte productivă.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Începeți o afacere,Munca de acasă Posted on: 3 May 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania