Oferte de vacanțe de la Colibri Tour

Salut!

Am chef de o vacanță la mare, da, la mare distanță de casă dar, undeva cu acces la apa mării.

Money no problem, să zicem dar, să nu exagerăm.. caut ceva în jurul a șapte zile, cam 2500 de Euro ar trebui să fie suficient..

Navigând pe internet în căutar unei oportunități de vacanță am accesat online mai multe agenții de turism dar, se pare că nici una dintre acestea nu-mi satisfăceau cerințele.

El Arenal am eu în minte, două persoane, hotel elegant, priveliște seducătoare (de parcă eu n-aș fi suficient, huh?!..), un service complet (All Inclusive). Doar eu și ea plimbându-ne pe malul mării într-un paradis..

Sunt un visător, ceea ce înseamnă că, căutările mele pe internet au continuat..

După alte câteva verificări al unor bloguri și site-uri de agenții de turism în cele din urmă, am ajuns pe un site al unei agenții de turism, este vorba de Colibri Tour (www.colibritour.ro). Acesta se recomandă ca fiind cel mai complex agregator de vacanțe din România și din câte cu meticulozitate observ, este, oh chiar este!

Am intrat astfel pe www.colibritour.ro și am setat limita de buget la 2500 Euro, pur aleator și am dat căutare Mallorca. Lista cu destinații viabile care a rezultat e impresionantă, pornind din jurul sumei de 1000 de Euro. Sigur, aș fi putut alege Cassandra din El Arenal, are m-ar fi costat 1438 Euro, ceea ce ar fi însemnat o economie de peste 500 de Euro dar, nu degeaba am setat suma limită de 2500+ ci pentru că intenționez să o plătesc.. Calitate înainte de toate, așa e?!..

Ok, să spunem că aș fi ales Cassandra Hotel, care e un hotel nu tocmai de neglijat. Hotelul este unul de ✬✬✬✬ stele, foarte bine văzut de majoritatea celor care se cazează în acesta. Sigur, există și păreri contrare, majoritatea venind din partea americanilor, care după cum știm, sunt de fel mai cârcotași.

Sincer să fiu, dacă ar fi fost să aleg Cassandra Hotel, aș fi făcut-o în primul rând pentru locație, El Arenal fiind una dintre cele mai frecventate locații de vacanță, una dintre cele mai bune stațiuni, căutată mai ales de turiștii germani în căutare de plaje cu nisip fin și locuri de plimbări romantice.

Tocmai bun pentru mine și ea..

Aș fi avut în felul acesta oportunitatea de a mă plimba cu ea pe plaja vastă cu nisipuri albe și fine dar, cu siguranță oportunitățile de vizitare a obiectivelor turistice din Arenal ca și din capitala Palma sunt vaste și locurile în care putem merge sunt impresionante din toate punctele de vedere. E Spania, folks!

Ok, nu e Cassandra Hotel cu priveliștea și avantajele lui, este în schimb Caribbean Bay, un hotel mai scump un pic (500 de Euro și puțin peste), ceva mai nou (2013), având orașul Palma foarte aproape, fiind situat foarte aproape de plajă (150 m) iar camerele oferind facilități foarte convenabile și utile pentru doi îndrăgostiți.

Vorbind la modul serios, doar nu merg în vacanță să mă închid în camera de hotel sau și îi folosesc la maxim serviciile hotelului, alea există pentru urgențe, am de gând să mă plimb și să văd cum e viața în Mallorca.

Capitala Palma este la numai 20 de minute de mers cu mașina. Aceasta este nestemata Mediteranei și o vizită în acest oraș e musai de pus în plan și practică deopotrivă.

Cluburile din arenal reprezintă și ele un punct de atracție forte în favoarea stațiunii, plaja Arenal este și ea un motiv pentru care Mallorca este atât de vizitată de turiști. Acvariul Palma primește vizitatori zi de zi tot timpul anului iar Catedrala Palma de Mallorca (La Seu) este o adevărată capodoperă arhitecturală.

Plaje cu nisipuri fine, restaurante, cluburi, obiective turistice și viața de noapte, toate sunt căutate de turiști în Mallorca.

Ok, călătoria asta romantică este posibilă cu ajutorul Colibri Tour și atât eu cât și Ea ne vom bucura pe deplin de escapada noastră în Paradis.

În ceea ce privește ofertele de vacanțe în Mallorca, aveți opinia și alegerea mea dar, fiecare om e diferit așa că aici se pot vedea toate ofertele din Mallorca și vă puteți personaliza alegerile.

Vă doresc tuturor, călătorii plăcute cu agenția Colibri Tour!

Aveți în partea stângă toate datele de contact ale agenție despre care v-am vorbit.

Succes!


Etichete: , , , , , Filled Under: General Posted on: 23 July 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania