Nerenunțarea și șansa succesului – soluții

Personal_Development_300

În afaceri e ca în viață, de cele mai multe ori reușita depinde în cea mai mare măsură de eforturile personale pe care le punem în slujba succesului.

Ținte, man I love targets, când vine vorba de asta devin un adevărat sniper!

Obiectivele și atingerea acestora au devenit un veritabil simbol al acestui blog, interesant, astăzi însă vom aborda atingerea obiectivelor din altă perspectivă cuz I’ve been thinking about this a lot lately..

Primul element cheie al succesului l-aș sublinia (de data asta) ca fiind ”ai reușit, continuă, te-ai împotmolit (întâmpini obstacole?), continuă..”. Ca atare, nu contează ce se întâmplă, mergi mai departe..

Acum, v-ați putea întreba dacă nu cumva repetând același experiment veți obține de fiecare dată același rezultat..

Puey nu, lucrurile nu stau astfel în lumea reală, aici lucrurile se schimbă iar oamenii învață din greșeli (hei, cel puțin unii dintre ei..), de aceea înarmați-vă  determinare și concentrare asupra a ceea ce aveți de făcut și îndreptați-vă către ținta voastră cu încredere în capacitatea voastră de a obține ceea ce doriți.

Încrederea

Apoi vorbim despre încredere, sau despre siguranța reușitei. Știți, am vorbit într-unul dintre articolele precedente despre pericolul speranței, de aceea este cazul să subliniez, speranța care vă diminuează/confiscă încredere în voi înșivă este complet dăunătoare.

În ceea ce mă privește testdrive-urile sunt esențiale, încrederea nu este ”credință oarbă”, ci se bazează pe testarea ideilor și pe analiza rezultatelor, pe modificarea a ceea ce este greșit și repetarea testelor. Acum că mă gândesc, este ca într-un laborator științific dar, într-unul în care testele se modifică pe baza ultimelor rezultate obținute.

Bonus:

Acest concept îl aplic practic în toate aspectele vieții iar asta îmi oferă perspective variate asupra lucrurilor și situațiilor.

Notă:

În afaceri, utilizați aceleași aceleași strategii de operare și nu obțineți rezultate?

Păi, acum știți ce aveți de făcut, schimbați ceva.

În viața personală sunteți nefericiți și abătuți?

Analizați, evaluați și schimbați ceea ce este necesar pentru a deveni așa cum vă doriți (și probabil meritați) să fiți.

Atenție!

Schimbările e bine să le faceți pe rând, una câte una pentru a identifica cu precizie cauza schimbărilor care au loc.

Succesul vine dintr-un efort și o conștientizare continuă a experiențelor. Studiați, testați, evaluați și luați-o de la capăt. Succensul este departe de a fi o întâmplare. Mereu spun ”Amat Victoria Curam”!

Sigur, pasul următor în realizarea obiectivelor este să planificați. Vă stabiliți o țintă și apoi identificați obiectivele care vă vor duce la atingerea țintei. Vorbind despre afaceri, este o idee bună să folosiți în strategiile voastre bugete și planuri specifice oricărui obiectiv pe care vi-l stabiliți. Apoi, evaluați rezultatele pe baza acestor planuri și bugete și luați în considerare concluziile pe care le trageți în urma acestei evaluări, corectați ceea ce este de corectat și continuați.

Rezumat

Pentru a avea succes, planificați ce trebuie să faceți sau să se întâmple pentru a-l obține. Este atât de simplu, puneți la încercare ideile care le aveți și evaluați rezultatele, după aceea folosiți ceea ce ați învățat pentru a vă îmbunătății perspectivele. În acest sens fiți deschiși în ceea ce privește șansele de a vă îmbunătăți (din orice punct de vedere) pentru ca făcând astfel să puteți adapta pe măsură ce situațiile se schimbă.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 26 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania