Motive să începeți o afacere, acum

stop

Salut!

În ultimul timp, pe lângă faptul că am susținut câteva dispute dealtfel ridicole mi-am luat timp să mă gândesc la anumite lucruri.

În primul rând în fiecare an încerc să regândesc esențialele antreprenorului contemporan.

Problema este că pentru a identifica acele lucruri care pot crea succesul unei afaceri este necesar să detaliez la nesfârșit despre unelte, strategii, planificare, organizare și etc. Așa că astăzi voi încerca să vă provoc să porniți propria afacere vorbindu-vă despre beneficiile pe care aceasta le va aduce cu siguranță vieții voastre.

Eu am pornit ca Internet Marketer, cu alte cuvinte ca Netprenor, asta înseamnă, om de afaceri pe internet. Nu mă pot lăuda însă cu mari realizări pentru că la un momentdat tot ce am câștigat am reinvestit, câteva alegeri neinspirate și asta e..

Am câștigat în fine experiență (cică ”nu e experiență mai bună ca eșecul”, mda.. prefer experiențele pozitive..), așa e, am învățat.. Ca atare, hai să vă spun de ce e bine să vă porniți o afacere (sau mai multe..).

Porniți, Porniți acum, E Startup-ul vostru, sprintați vă rog!

Expertiza timpului

Cel mai popular motiv pentru începerea unei afaceri este faptul că vă eliberează.

Din punctul meu de vedere, situația în privința ideii că ”veți câștiga mai mult timp odată ce veți avea propria afacere” este cu totul alta, și anume o afacere vă responsabilizează în privința petrecerii timpului.

Deci iată, veți câștiga experiență cu privire la timp și utilizarea acestuia, veți învăța să câștigați timp și cum să evitați să îl irositi. Cu alte cuvinte veți trăi mai mult sau mai din plin.

Deciziile sunt ale voastre

O altă idee legată de libertatea antreprenorului este aceea că veți lua deciziile de unii singuri și după bunul plac. Acesta este un mit care induce în eroare pentru că deciziile sunt luate de starea afacerii și sunt impuse de o mulțime de factori, ca de exemplu, piață, buget, clienți, investitori, profit preconizat, dar desigur, voi sunteți cei ce aveți dreptul de veto între ruină și prosperitate.

Veți lucra doar când veți avea voi chef

Sincer să fiu, după cum sună, și acest beneficiu al începerii unei afaceri vă poate părea un mit dar, aici este necesară o nuanțare.

Ca să vă dau un exemplu, eu sunt mai productiv când lucrez noaptea, de aceea, de multe ori închid calculatorul după orele 4:00 AM. Libertatea pe care o câștigați în această privință este aceea că vă creați propriul program de lucru mai curând decât a lucra după poftele inimii..

Propriul vostru șef

Nu veți mai avea nevoie de un job

.. Și nimeni nu vă va putea concedia. Aș spune că și acesta este un mit deoarece dacă sunteți delăsători și vă administrați afacerea în mod defectuos este posibil să ajungeți să vă concediați voi înșivă.

Este simplu, huh?, sigur că da, și unde mai puneți și faptul că dacă chiar vă descurcați și obțineți profituuri, acestea pot fi chiar foarte mari.

Acestea pot fi doar câteva din motivele care vă pot determina să începeți propria voastră afacere. Este bine să începeți acum!

Succes!

Filled Under: Începeți o afacere Posted on: 19 August 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania