Metode de monetizare

Metode de monetizare
În general există 3 moduri în care puteți câștiga bani ca Internet Marketer. Acestea sunt ca afiliat, prin oferirea de produse sau servicii proprii sau ca reseller.
În cazul în care nu aveți propriul sau propriile produse sau servicii lucru care este posibil cel mai adesea în cazul novicilor puteți aborda una din cele lalte două modele de monetizare a afacerii voastre. De exemplu cea mai facilă metodă de a face bani online este aceea de a vinde produsele altora.

Cel mai rapid mod de a găsi un produs care se vinde și care vă oferă posibilitatea de a face bani este să cercetați site-urile concurente . Pentru a face acest lucru Google vă ajută astfel puteți tasta în motorul de căutare nișa voastră și cercetați site-urile cele mai bine plasate. Apoi căutați produse pe care aceștia le promovează.

Reseller
În calitate de reseller cumpărați un produs cu drepturile de a-l revinde. În felul acesta puteți vinde respectivul produs la un prț mai mare și câștiga un bun profit. De obicei aceste drepturi se vând cu niște obligații asumate de cumpărător dar acestea nu sunt restrictive în așa fel încât să nu vă permită să faceți profit.

Afiliat
În momentul în care găsiți un produs care vă interesează mergeți la pagina de vânzare a acestuia și căutați un link care sună ”afiliați sau ”faceți bani sau ceva de genu. Urmați instrucțiunile prezente în pagina dezvăluită de acel link. Comerciantul acelui produs (care poate fi deasemenea un reseller el însuși) vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a le putea promova produsul ales de voi.
Ceea ce vă va oferii pe lângă informațiile de detaliu care pot fi diferite de la comerciant la comerciant este un link special prin intermediul căruia veți putea promova produsul dar și care vă va indica, ca afiliat.
Pentru a găsi mai ușor produse pe care să le puteți promova este foarte simplu de navigat în site-uri precum Clickbank.com (acesta fiind cel mai popular) sau Paydotcom.com care. Aici ținta voastră vor putea fi produsele digitale precum cărțile electronice sau programele software dar și altele.
Aceste website-uri au mii de produse dintre care puteți alege pentru a obține un profit din comisioane promovându-le.

Notă:
Înainte să alegeți un partener căruia să-i promovați produsul ar trebui să vă puneți cel puțin următoarele întrebări:
◆ Îmi place acest website, arată bine, îl navighez cu plăcere?
◆ Dacă felul în care arată îmi face plăcere atunci aș cumpăra de la el?
◆ Produsul este unul de calitate?
◆ Eu personal aș cumpăra acest produs?

Deasemenea este important să vă asigurați că produsele pe care alegeți să le promovați sunt căutate și într-adevăr se vor vinde.
Pentru a promova produsele alese aveți câteva opțiuni:
Să le promovați în propriul vostru website acesta fiind de fapt și scopul website-ului vostru. Puteți face asta fie postând o imagine în site însoțită de un comentariu sau informații suplimentare ce descriu produsul astfel încât sa îi folosească vizitatorului.
Să descrieți corect beneficiile și utilitatea produsului pentru vizitator.
Puteți utiliza chiar motoarele de căutare și plăti această promovare per click. În sensul acesta este la dispoziția voastră serviciul Google Adwords. Vânzarea folosind PPC (Pay Per Click) este cea mai utilizată tehnică de marketing.
Deasemenea puteți utiliza anunțuri gratuite sau plătite, publicitate în reviste online, forumuri, schimb de link-uri etc.
Succes!

 

Etichete: , , , Filled Under: Bani,Startup de bază Posted on: 29 April 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania