Martin Luther King Jr. vs Victor Viorel Ponta

Abilitatea atingerii oricăror scopuri ia naștere în cea mai mare parte din dorința voastră de a acționa conform unor planuri și de a pune în aplicare cerințele acestora. Din punctul acesta de vedere faptele sunt mai de preț decât vorbele. De-a lungul istoriei observăm foarte multe personaje luând deciziile în mâinile lor și îndeplinindu-și obiectivele pe cont propriu. Defapt caracteristicile unui om puternic sunt dovedite chiar prin faptele sale.

Astăzi am ales acest subiect mânat de opțiunile mele politice care presează asupra mea să mă exprim cu privire la evenimentele ce au loc în ziua de azi în peisajul nostru mioritic românesc. Desigur, ceea ce vreau să scot în evidență este personajul pur românesc Victor Viorel Ponta.

Așadar lui Ponta îi voi opune un personaj istoric dar din altă zonă a lumi și cu un background diferit.

Martin Luther King Junior

Acesta a fost un om care și-a susținut opiniile și cu vorba și cu fapta păstrându-și credința cu putere deși a trecut persecuții și lupte deși în ciuda acestora a acționat în continuare în sensul atingerii scopurilor sale. Acesta a început școala exact ca toți ceilalți din vremea lui nefiind cu nimic diferit. Și-a continuat parcusul academic la colegiu de la vârsta de cincisprezece ani unde a fost trimis în urma notelor ridicate obținute la teste. La vârsta de 19 ani acesta a absolvit sociologia. Dornic de învățătură acesta participă la seminarii teologice în timp ce își continua educația și de-a lungul acțiunilor sale acesta a primit premiile președintelui (Medalia Prezidențială a Libertății, Medalia de Aur a Congresului) lucru care a însemnat un punct de cotitură în ceea ce privește setea sa de realizare.

Acesta și-a continuat învățătura pe măsură ce tindea tot mai sus spre atingerea obiectivelor sale. Martin Luther King Junior a obținut mai mult de 19 diplome și grade culminând cu Premiul Nobel pentru Pace.

Martin Luther Kimg Junior a dorit întotdeauna să fie recunoscut ca ființă umană conform crezului că toți oamenii sunt egali indiferent de culoare.

După cum se vede, Martin Luther King Junior a fost un om de acțiune, cuvânt și faptă spre deosebire de opozantul lui Victor Viorel Ponta care tot ce a obținut în viață a fost prin înselăciune și minciună.

Totuși, continuând articolul și trecând peste personajul nostru profund negativ Victor Viorel Ponta pot afirma că, cu certitudine în Viața lui Martin Luther King Junior evenimentele nu au avut un parcurs aleatoriu. Acesta a avut planuri și obiective pe care le-a urmat cu conștiinciozitate el reprezentând un exemplu de urmat inclusiv astăzi. De exemplu, un plan bine structurat vă va acorda puterea de a vă atinge scopul și de a face eforturile necesare pentru realizarea acestuia.

Etichete: , , , Filled Under: Opinii Politice Posted on: 30 June 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania