Mai multe vânzări

p_113

Se spune că modul în care americanii se definesc cel mai bine este prin modul în care ei evoluează sau se dezvoltă pe plan personal și de afaceri. Cursurile de dezvoltare este în vogă și în Europa zilele-astea dar să fim sinceri, pionierii reali ai acestui stil de viață sunt americanii.

Astăzi vom vorbi despre cum puteți vinde mai mult.

Atitudinea personală

Pentru a vă face cu succes remarcați în orice situație care presupune vânzarea a ceva, este necesar să afișați încredere. Încrederea o acumulați ca urmare a educației și a eforturilor voastre în ceea ce privește cunoștințele culese.

Este de asemenea necesar să vă cunoașteți pe voi înșivă și să cunoașteți care vă sunt țelurile în viață și motivul pentru care v-ați propus atingerea acestora.

Ca urmare a cunoașterii propriei voastre persoane vă va fi ușor să vă descoperiți slăbiciunile dar și punctele tari care constau în abilitățile voastre. Greul vine din acceptarea acestor puncte slabe.

Pentru a deveni capabili să vă acceptați slăbiciunile este nevoie să fiți sinceri cu voi înșivă.

Pe lângă asta, vă recomand să continuați să vă educați cu privire la oameni și să vă comportați cu aceștia așa cum ați dori ca lumea să se comporte față de voi. Fiți amabili, iertători și chiar laudativi. Este bine să știți că fiecare om e unic, are sentimente și poate fi rănit exact ca și voi, de aceea acceptați-i pe ceilalți așa cum sunt ei și nu cum ați dori voi să fie (rețineți: nu toată lumea e la fel de inteligentă ca voi).

În încercarea voastră de a vinde, fiți răbdători chiar și cu cei mai indeciși dintre potențialii cumpărători.

Odată ce vă cunoașteți și vă acceptați propriile slăbiciuni și ați devenit conștienți în legătură cu propriile voastre capacități și slăbiciuni, mândria fiind una dintre acestea.

În societatea consumarismului absolut, toată lumea vinde. După cum subliniam într-un articol precedent, fiecare dintre noi e un vânzător indiferent dacă doar încearcă să se împrietenească cu cineva sau este CEO al vre-unei companii multinaționale.

Deci nu există ”vânzător nativ” așa că este bine să știți asta.

Mai mult de atât chiar, oricine poate vinde orice, oricui. Sigur, unele lucruri se vor vinde mai ușor și după cum am spus deja, există oameni și oameni, unii mai inteligenți care pot vinde mult și repede și unii mai puțin inteligenți care se străduiesc să vândă indiferent de produs. Indiferent însă de aceste lucruri sorții vă favorizează. Dacă prezentați în fața unui public suficient de mare, veți găsi cumpărători. Fiți perseverenți!

Disciplina

Leneși din fire?

Fiecare învăț are un dezvăț, țineți minte asta!

Pentru a face cât mai multe vânzări și doh!, pentru a face ceea ce este nevoie să faceți pentru a atinge acest țel, este recomandat să vă ridicați de pe pat. Crearea materialelor care să vă ajute în întreprinderile voastre (emblemă, broșuri, fluturași, slogan etc) apoi punerea la punct a unui plan detaliat care să vă conducă în direcția dorită în același timp cu îmbunătățirea cunoștințelor în punctele în care duceți lipsă necesită o mare motivare personală, disciplină și energie pentru a fi duse cu succes la capăt.

Ca să înțelegeți scopul vostru, înțelegeți că cea mai bine plătită meserie este cea de vânzător (pentru că indiferent ce facem, vindem). Luați-vă un moment și gândiți-vă la asta.

În mod cert, vânzarea de produse sau servici reprezintă o provocare. Activitatea aceasta este foarte solicitantă și vă poate pune la încercare creativitatea și gândirea. De aceea cu cât veți fi mai determinați în obținerea succesului și cu cât vor fi mai mari eforturile voastre în atingerea obiectivelor cu atât veți vinde mai mult.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Marketing și vânzări Posted on: 26 September 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania