Magnetismul personal și influențarea personalității altora

Screenshot 2015-03-14 21.48.47Lucrul cu oamenii este un element permanent în viața oricărui om de afaceri. Indiferent dacă afacerea sa este una de anvergură sau nu antreprenorul trebuie să dețină această abilitate în portofoliul  dezvoltării sale personale.

Acesta este în primul rând un caracter desăvârșit care rămâne întotdeauna agreabil inddiferent de circumstanțe. În calitatea voastră de antreprenori este bine să vă asigurați că ați câștigat un loc favorabil în mintea interlocutorului înainte de a-l determina pe interlocutor să urmeze instrucțiunile pe care i le dați. Acesta ar trebui să constituie un principiu pe care să vi-l asumați ca oameni de afaceri (bine, aveți posibilitatea să fiți și agresivi caz în care vă asumați falimentul de exemplu).  Există o metodă numită și magnetism de atragere a persoanelor din jurul vostru și câștigarea favorabilității acestora. Induceți-vă o stare generală de magnetism în voi înșivă și supuneți-vă audiența astfel încât aceasta să facă exact ce doriți voi dar nu doar gândiți asta ci gândiți asta ca și cum aceștia ar fi și acționat în conformitate cu voința voastră. Nu, nu este voodoo sau vreo altă formă de magie.

Pentru a avea succes cu aceasttă metodă de captare a atenției și menținere a acesteia trebuie să vă condiționați pe voi înșivă înainte și să vă creați o stare de calm care să vă permită să fiți tot timpul deasupra celorlalți din punct de vedere al stării de spirit, fiți încrezători și concentrați-vă atenția asupra obiectivului vostru fără a vă lăsa influențați de mediul în care vă aflați. Feedback-ul de la persoanele a căror atenție doriți să o cuceriți ar putea întârzia dar nu vă îngrijorați deoarece unele persoane sunt mai puțin active mental iar acestea acționează mai greu cu privire la ceea ce gândesc. Cel mai bine este să influențați oamenii astfel încât aceștia să considere că acționează din proprie inițiativă, aceștia ar trebui să se simtă în siguranță cu deciziile pe care le iau sub influența magnetismului vostru. Trebuie să știți că atunci când acționați mental asupra altor persoane orice gând neconform cu personalitatea acestora ar putea neutraliza efectul magnetismului vostru așa că este bine să cunoașteți persoanele cărora vă adresați sau cel puțin să cunoașteți personalitatea acestora.

Notă:

Acționați strategic, utilizați cuvinte care induc o stare de bine mai cu seamă direcționați expresii împăciuitoare asupra subiecților voștrii și evitați crearea unei energii negative în jurul vostru. Fiți pozitivi și acționați ca atare. Considerați că ați primit deja ceea ce căutați să obțineți. Acționând în felul acesta cu multă încredere veți putea crea situații care să vă fie favorabile indiferent de locul sau împrejurarea în care vă aflați. Și rețineți un lucru foarte important, creați în loc să dărâmați, fiți pozitivi mai degrabă decât negativi.

Un principiu foarte important care ar trebui să ghideze existența tuturor oamenilor este următorul:

Bine și nu rău, ozitiv și nu negativ

– Faceți bine și evitați să faceți rău deoarece situațiile negative crează doar situații negative. Acest principiu este foarte bine demonstrat în matematică unde situațiile negative creează întotdeauna situații negative iar situațiile pozitive de fiecare dată creează la rândul lor situații pozitive.

Relații matematice

Numerele din imagine reprezintă o parte a unei demostrații (false din nefericire) a ultimei teoreme a lui Pierre Fermat. Ce demonstrează numerele din aceasta însă este că numerele pozitive (în cazul nostru situațiile pozitive) ridicate la puteri (în cazul nostru acțiunile care se întreprind cu privire la situațiile (pozitive aici)) au ca rezultat doar numere pozitive (situații pozitive) și la fel și în cazul numerelor negative acestea creând doar situații negative.

Acționați atent și strategic pentru ca succesul să vă fie garantat.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare Posted on: 14 March 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania