Lideri de mucava

Salut!

Sunt în căutarea unei mentalități care să mă impresioneze. Sincer să fiu, sunt peste poate de sătul de români care se apleacă, își dezvelesc posteriorul și așteaptă să le-o tragă în tot felul de poziții.

Azi îi numim politicieni pe aceia care-i prostesc pe oameni. Maan, știți ce!?, fuck it, nici nu am să intru în subiectul ăsta, voi spune însă asta ca să le intre în cap tuturor celor ce îndrăznesc să le conteste dreptul de a protesta celor din stradă (auziși Cristoiu?) că ”oamenii au dreptul să se revolte în orice fel atâta timp cât, guvernul îi ține într-o stare de neputință pe când politicienii fac legi strâmbe.”

Astăzi vom vorbi despre atitudine.

Ia uitați ce zice, Mihail Neamțu:

O țară dispare când liderii sunt înlocuiți cu oameni de paie, cozi de topor, mameluci.

Fără leadership, o națiune nu merită și nu primește respectul altor țări. Fără respect din afară, nu există lege și ordine înăuntru. Fără principiul legalității, nu există oportunități, șanse egale, educație, libertate economică sau prosperitate.

Care vasăzică, ”lipsa unor lideri veritabili a dus în mod inevitabil la pierderea respectului față de sine dar și la pierderea respectului celor din afara țării, în cazul românilor.

De ce?

Pentru că, în primul rând, liderii sunt oameni de caracter  și din punctul meu de vedere, caracterul exprimă o atitudine mentală fermă și pozitivă și  din alt punct de vedere, un lider se confundă întotdeauna cu activitățile sale. Prin asta, înțeleg că liderii, nu se ocupă cu lucruri care sunt în afara sferei lor de interes, adică cu lucruri care nu țin de activitatea lor. Liderii adevărați știu cum și când să facă, compromisuri. Prin asta spun că un lider nu lucrează niciodată împotriva celor pe care îi conduce sau îi reprezintă ci face totul pentru ca acestora să le fie mai bine.

Acest tip de lider ne lipsește nouă.

Mihai Neamțu spunea alatăieri seară într-o sesiune live pe Facebook că ”actualii autoinntitulați lideri, sunt în fapt jupâni care au pus un jug asupra românilor și că românilor le e frică de ei.”,

Frica este inundată de ură în mintea românilor, aceștia nu sunt doar confuzi ci și nereceptivi la semnale reale de încredere și profesionalism, la tărie de caracter și abnegație de sine. Așa se face că românii sunt gata să-i creadă pe aceia care le oferă mai mult pentru că ei nu se mai pot baza pe ei înșiși.

Vorbeam la început de neputință, la asta făceam referire, oamenii care manifestă frică și ură în același timp adună o povară grea pe umerii lor și cum aceștia, ca să spun așa ”pun botul la tot căcatul vărsat de televiziuni și ziare vândute politicienilor, ajung în situația de sclavi și de a juca exact cum le cântă jupânii lor.

Dezlegați-vă!

Bănuiesc că dacă citiți acest articol, nu vă aflați în situația de sclavi descrisă mai sus dar probabil știți persoane care sunt sclavi, faceți-le un bine și învățați-i:

A gândi înseamnă a crea, de aceea creați-vă o stare mentală pozitivă, induceți-vă o stare de bine și de sinceritate față de voi înșivă și față de cei din jurul vostru și veți începe să vedeți soluții acolo unde acum vedeți doar probleme.. În felul acesta veți deveni capabili să luați atitudine.

Succes!

Etichete: , Filled Under: General,Opinii Politice Posted on: 31 January 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania