Ok now, am ajuns în punctul în care trebuie să răspundeți la următoarele întrebări:
Pe cine reprezintă website-ul respectiv afacerea voastră?
Cine sunteți voi în mediul online?
Care este motivul pentru care construiți un website?
Care este principalul vostru obiectiv în ceea ce privește afacerea voastră?
Veți putea răspunde la întrebările de mai sus cu ușurință dacă în prealabil ați citit articolul precedent.
Banii mei când vin?
Dă-ți cu părerea și răspunde-ți-vă vouă înșivă cam câți bani ați vrea să câștigați de pe urma afacerii voastre online anual.
Acum este bine să fiți sinceri cu voi înșivă și să vă raspundeți vouă înșivă deasemenea cât timp, efort și bani sunteți dispuși să investiți pentru a obține acel profit anual la care visați. Plusați și dublați efortul, timpul, și banii pe care va trebui să îi investiți (sorry, trebuie să rămânem realiști) pentru a reuși în afacerea voastră online.
Sunteți dispuși să continuați afacerea voastră online în aceste condiții?
Dacă da atunci felicitări altfel nu continuați deoarece veți renunța și este inutil să irosiți timp pentru un lucru în care interesul vostru nu este la nivelul adecvat desăvârșirii acestuia.
Notă:
Este bine să conștientizați faptul că o afacere online este în general doar o afacere cu diferența că aceasta se desfășoară în mediul online. Așadar este esențial să înțelegeți că succesul afacerii voastre depinde doar de voi și de implicarea voastră. Afacerile online doar aparent beneficiază de succes peste noapte. Acolo sunt investite timp, bani efort și implicare din plin pentru ca acestea să devină o sursă reală de venit.
După cum am spus, repet ca, să mă fac bine înțeles, veți dobândi succesul online dacă vă veți implica personal în afacerea voastră, dacă veți experimenta și dacă veți învăța din aceste experiențe pentru ca mai apoi sa aplicați în afacerea voastră ceea ce ați învățat.
Din momentul în care v-ați creat propria identitate online și cunoașteți felul în care afacerea voastră va face bani este bine să vă stabiliți primul prag iar acesta va fi să câștigați suficient din afacerea voastră astfel încât aceasta să se întrețină singură.
1. – Primul prag. Acoperiți cheltuielile cu obținerea domeniului web și cu găzduirea acestuia, cu grafica sau orice alte cheltuieli au fost implicate în finanțarea afacerii voastre.
2. – De aici afacerea voastră devine autosuficientă iar profitul va continua să curgă desigur cu cheltuielile anuale de rigoare reprezentând website-ul.
Succes!
Spune-mi ce crezi...